2777
2789
عنوان

خانوم مطلقه زشته دوباره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 49 پست
منظورت منم؟ مگه من بد گفتم از دخترا؟😐

نههه منظورم کسای دیگه هستن عزیزم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من بدترش هم دیدم که میگنیه پست در مورد خیانت بودبعد یه مرد نوشته بود مگه دیوونه ایم عمرمون رو بذاریم ...

☹️☹️☹️اوف قلبم تیر کشید 

تمام مشکلات ما همین فضای مجازیه مخصوصا این نسل جدید که کارشون فقط کنسل کردنه از آینده شدید میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه چیزی خوندم. انگار یه خانومی که تو اینستا بوده یکسال بعد مرگ شوهرش ازدواج کرده. انقد بهش فحش دا ...

نمی‌دونم عزیز دلم من زیاد اینستا نمیرم همینم چند وقت پیش دیدم 

ولی اینستا خیلی فضای بدیه همه همش دارن همو تخریب میکنن

نمی‌دونم عزیز دلم من زیاد اینستا نمیرم همینم چند وقت پیش دیدم ولی اینستا خیلی فضای بدیه همه همش دارن ...

اینستا ندارم. همینجا خوندم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

☹️☹️☹️اوف قلبم تیر کشید تمام مشکلات ما همین فضای مجازیه مخصوصا این نسل جدید که کارشون فقط کنسل کردنه ...

آره منم حالم بد شد چون زایمان کردم بدنم مثل قبل نمیشه

اصلا اعتماد بنفسم خورد شد 

تو تلگرام و اینستا خیلی کاربرا دهنشون هرزه

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ