اون روز دیدم تو اینستا یکی نوشته بود حاضرید با یه خانوم مطلقه ازدواج کنید همه آقایون (حالا بجز بعضیا)گفتن مگه دیوونه ایم دختری که قبلاً استفاده شده رو بگیریم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مطلقه خوبه فقط باشوهرش بوده خدایی دیگه همه میدونن جامعه چ خبره 😑😑دختر کدوم دختر (با احترام البته به بعضی دخترای پاکدامن)مثلا کسی ک از شوهرش جدا شده با دختری که شونصد تا رل زده یکیه من خودم بعد جدا شدن از همسرم چ قبلش چ بعدش دست هیچ مردی بهم نخورده بود همسر دومم ک یه وسر مجرد بود انتخابش من بودم چرا بنظرت ؟گذشت اون دوره ها میگفتن طرف قبلا چون شوهر داشته الان کاش فقط طرف فقط مطلقه ای باشه ک بحز همسرش دست کسی بهش نخورده باشه
والا با هزار تا دختر خوابیدن وگردن نمیگیرن ای تف تو جامعه ما که انقدر راحت پسرا قسر در میرن وبعدم فا ...
یه چیز بگم؟
مشکل خیلی اوقات از خودمون هم هست وقتی یه زن از همجنس خودش بد بگه و با الفاظ زشت صداش کنه دیگه چه انتظاری از مردها هست
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
بعد یه مرد نوشته بود مگه دیوونه ایم عمرمون رو بذاریمپای یه زن فقط اینهمه زن خوشگل هست آدم باید از زندگیش لذت ببره هربار یکی رو امتحان کنه زنی که دو تاشکم زاییده شکل مامانمون میشه چرا تحملش کنیم و.. واقعا یه حرفایی نوشته بود که اگه جای زنش بودم یه پیت نفت و یه کبریت خرجش میکردم
حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ