2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه روزی خاک قدر بارون و میدونه ، ولی اون روز دیگه بارون نمیبارهتا بوده همین بوده ، همیشه پسرای خوب گ ...

دنیا از بی معرفتی هم صد پله بالاتره مامانم خواهرم چقدر گفتن دختر پیدا کردیم اون دختری ک تو میگی هست خودتم دیده رضایت داره بیا بگیریم واست گفتم من نمیخوام کس دیگه رو دوست دارم

دنیا از بی معرفتی هم صد پله بالاتره مامانم خواهرم چقدر گفتن دختر پیدا کردیم اون دختری ک تو میگی هست ...

🙂خدا بهت صبر بده داداش💔حقیقتا دلم گرفت🤧بمیرم برا دل عاشقایی که دل شکسته ن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

دنیا از بی معرفتی هم صد پله بالاتره مامانم خواهرم چقدر گفتن دختر پیدا کردیم اون دختری ک تو میگی هست ...

ببین وقتی حالت خوب میشه که قبول کنی دوست نداشت

تو همه تاپیکات این بهت گفتن فقط حرف من نیست

انقد خودتو گول نزن همین!

من دیگه بیشتر ا این کمکی از دستم برنمیاد فقط سعی کن یکم قوی باشی و واقعیتو بپذیری

🙂خدا بهت صبر بده داداش💔حقیقتا دلم گرفت🤧بمیرم برا دل عاشقایی که دل شکسته ن

هی امروز خیلی دلم شکست طوری شکستم ک‌ ن صدام در میاد ن نفسم همش میگم بس دیگه بشین وارد رابطه نشو تو ساده ای همیشه اسیب میزنن بهت