2777
2789
بعد میگن صدتونو واسه کسی نذارید میگیم نه این ادمشههههیچ کس ادمش نیستولی شما یه بار صدتو گذاشتی واسه ...

میزارم و فراموشش میکنم اما اون دوستی ک باعث این روزا شد یه روزی تاوان میده برداشته دوستش ب من پیام داده این بخاطر بیماریش تمام رابطه هاش ب پایان میرسه گفتم بیماریش مهم نیست شما بزارید خودش تصمیم بگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نمیدونم اگه هست ببینه

اگه ببینه هم براش مهم نیست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
میزارم و فراموشش میکنم اما اون دوستی ک باعث این روزا شد یه روزی تاوان میده برداشته دوستش ب من پیام د ...

بیماریش چیه؟

مطمن باش جوال کاراشو یه روزی میبینه

ولی شمام همه چیو گردن دوستش ننداز

رفتنی دنبال بهونس که بره...

خب چیکار کنم من بلند شدم با کلی هدیه رفتم پیشش با کلی ذوق اونوقت بخاطر استرسی ک پیشش داشتم بهونه گرف ...

چی بگمممم داداش الان زن و شوهرا هم پای هم نمیمونن چ برسه دوستی های خیابونی 

توروخدا خودتو از این به بعد درگیره عشق و عاشقی نکن 

یه نصیحت خواهرانه 

مهم نباشه زمانی ک از سوزش عشق خون بالا اورد اونوقت یادش میفته با من چ کردن دسته جمعی

اونی که نمیخواد بفهمه هیچ وقت و هیچ جوره نمی فهمه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مهم نباشه زمانی ک از سوزش عشق خون بالا اورد اونوقت یادش میفته با من چ کردن دسته جمعی

زمانی بع ارامش میرسی که همه چیو بسپاری به خدا و مطمن باشی نتیجشو میبینه

این که همش بشینی نفرین کنی که ااییی تقاص میبینی بیشتر از اون خودت اذیت میشی

بیماریش چیه؟مطمن باش جوال کاراشو یه روزی میبینهولی شمام همه چیو گردن دوستش نندازرفتنی دنبال بهونس که ...

بیماریش دو قطبی بود اون پس از ورود من ب زندکیش کلی حالش خوب شده بهش گفته بودم کاری میکنم دکتر رفتن رو فراموش کنی و داشتم میکردم خودش میگفت خیلی خوشحالم پیشت بخاطر بیماریش هم تحت ناثیر قرار میکیره این دوستش همش زیر سر این دوستشه من میدونم دیگه 

چی بگمممم داداش الان زن و شوهرا هم پای هم نمیمونن چ برسه دوستی های خیابونی توروخدا خودتو از این به ب ...

من دیگه غلط بکنم احساسی نمونده واس من همه احساسم رو دزدید برد یه جای غریب رها کرد 

بیماریش دو قطبی بود اون پس از ورود من ب زندکیش کلی حالش خوب شده بهش گفته بودم کاری میکنم دکتر رفتن ر ...

ببین رابطه با یه ادم دو قطبی بی اندازه سخته

ولی بازم قبول کن اگه به اندازه ای که تو اونو میخواستی تو رو می خواست دوستشو از زندگیش حذف میکرد نه تورو

زمانی بع ارامش میرسی که همه چیو بسپاری به خدا و مطمن باشی نتیجشو میبینهاین که همش بشینی نفرین کنی که ...

آخه من بجز اینکه خوشحالش کنم چیکار میکردم چرا رفت ب جلدش ازم جداش کنه مطمئنم ته دلش نبوده هم تاوان دل منو میده هم اون