2777
2789
عنوان

کیان سن پایین ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 75 پست
خودم ۱۳ بودم همسرم ۱۹ الان ۱۲ ساله متاهلم و یه دختر ۶ ساله دارم

راضی هستین؟

تخصیل کردین؟

شاغلین؟

چیزی هس بخواین ب کسی ک تو این دوراهیه بگین؟🥲

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
۱۸_۲۴دوسش داشتم و دارمبله دوباره با همین ادم ازدواج میکردم

تحصیل کردین؟الان چنسالتونه؟

پایدار باشید❤️

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا خرافاته عزیزم دعا چیه .اخه اون بابایی که دعا برا این واون مینویسه چرا برا خودش نمینویسه که پولد ...

😔😔فردی ک رفتع نوشته رو میگم ..ای خدا..چهره بخدا خوبم دختر زرنگ کاری فهمیده...دریغ از خاستگار..اونایی هم ک میان میرن بخدا قسم از من پایین ترنااا

همه گفتن نه ولی چشامو بسته بودم گفتم اره بزرگ شدم دیدم چه غلطی مرذم از چیزی که بقیه فک میکردن هزاران ...

وای 

خداروشکر الان ازدواج درستی داشتین

من ۱۸سالم بود همسرم ۲۵ که نامزد کردیم

آشنا بودیم و اون بمن از چند سال قبل ازدواج علاقه داشت حتی خیلی نامحسوسسسس ابراز علاقه می کرد ولی من خودم و می زدم به اون راه که اومد خواسگاری و منم که خداخواسته قبول کردم🤣

بعد ازدواج گفتم چرا اونهمه سال نیومدی جلو حرفتو بزنی میگف که چون با برادرت رفیق بودم نتونستم بیام بگم میخوامت اونوقت برادرت فکر بدی راجبم می کرد

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
تحصیل کردین؟الان چنسالتونه؟پایدار باشید❤️

درسمو میخوندم بعدش باردار شدم با وجود بچه و لینکه دوست نداشتم بچم زیر دست کس دیگه ایی بزرگ بشه کلا بوسیدم گذاشتم کنار

۲۲

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
۲۱. فاصله سنی خیلی بده طرفم بی شخصیت بود درس نخوندم سیکل هم ندارم تا ۸خوندم. خانه دار

هنوزم سنی ندارری

بنظرم درستو ادامهه بدهه

تا دیر نشده

مخصوصا اگ بچه نداری

هنوز‌جووونی تو

ازت برمیاد اینچیزا رااحت

من ۱۸سالم بود همسرم ۲۵ که نامزد کردیمآشنا بودیم و اون بمن از چند سال قبل ازدواج علاقه داشت حتی خیلی ...

الان راضی هستین؟

چنسالتونه الان؟

چیزی هس بخواین ب کسی ك تو این دوراهیه بگین؟

تحصیل کردین؟!

الان راضی هستین؟چنسالتونه الان؟چیزی هس بخواین ب کسی ك تو این دوراهیه بگین؟تحصیل کردین؟!

بله عزیزم با اینکه مسئولیت زندگی متاهلی سنگین و سخته خصوصا با این شرایط اقتصادی ولی اگه علاقه باشه با اینا میشه کنار اومد

الان ۲۱سالمه دانشجوعم

فقط میگم که با عشق و علاقه ازدواج کن همین ازدواج سنتی خیلی سختیا داره دو ادم از دو دنیای متفاوت و خیلی چیزای دیگه 🥲🥲

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
دارم بچه دیگه گذشت

ایشالا روزای خوشی پیش روتون باشه براتون ارزوی خوشی میکنم❤️

بله عزیزم با اینکه مسئولیت زندگی متاهلی سنگین و سخته خصوصا با این شرایط اقتصادی ولی اگه علاقه باشه ب ...

من خیلی شرایط سختی دارم الان خیلی ب حرفا و کمک بقیه نیاز دارم

افسار دلم دیگه دستم نیست

اصن نمیدونم چ کنم

از طرفیم سنم کمه

راه دور دارم

هنوز کنکور ندادم...

نمی‌دونم واقعا