2777
2789
عنوان

کیان سن پایین ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 75 پست
منی ک سگم نگام نمیکنه

ازدواج کردین؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
16اونم 30دوسش دارم ولی اگه برگردم خیر

دلایلتون چیه؟

الان چنسالتونه؟

درس خوندین؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنکور این همه سوال نداشت

خب حالا جواب بدین شاید سرنوشت یکی رقم بخوره با جواباااا🥲

شزایط خانوادگی ینی یسریا تو قومشون یا خانواده اشون کلا عادیه ازدواج زودیا یسریا شرایط خونوادگی خوبی ...

برای من هیچکدومش نبود تو خانوادمونم حتی ازدواج زود نبود مثلا خالم ۳۲ سالشه اونم امسال عروسیش بود من خودم با خواست خودم ازدواج کردم چون دانشگاهمم اخراشه خانوادمم دیدن طرف پسر بدی نیست مشکلی نداشتن قبولش کردن

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

۱۹ سالم بود ازدواج کردم سنتی الان نزدیک ۲۸ هستم آره خونه بابام هدف نداشتم

بعدش درس خوندین؟

شاغلین یا نه؟

برای من هیچکدومش نبود تو خانوادمونم حتی ازدواج زود نبود مثلا خالم ۳۲ سالشه اونم امسال عروسیش بود من ...

حالا شما انقدم زود نبوده بنظرم اوکی بوده و نسبتا نرمال

بمونین برا هم❤️

۱۸ بودم دوست شدم ازدواج کردم مزخرف بود بچه بودم اشتباه کردم و خیلی ب خودمو ایندم ضربه زدم و در نهایت ...

دلیل جداییتون‌چیبود

مادرم 

۱۳ سالگی ازدواج کرد بابام ۲۰ سالش بود خیلی سنتی هم خانواده پدریم هم مادریم وضع زندگیشون خیلی خوب بود بقیه واکنش خاصی نداشتن چون تو روستایی که مادرو پدرم بودن این ازدواج عادی بود الانم هردوشون راضین مامانم میگه اگه بازم برگردم عقب دوباره با پدرت ازدواج میکنم بابام نظامی بود مامانم هم درسش رو ادامه داد تا دیپلم 

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

😭دعا برام نوشتن هرکار میکنم باطل نمیشه

اینا خرافاته عزیزم دعا چیه .اخه اون بابایی که دعا برا این واون مینویسه چرا برا خودش نمینویسه که پولدار شه من هرچی کج وکوله دیدم دعا نویس هستند ..تو خودت تا حالا چند تا دعا نویس پولدار و متشخص دیدی 

من 17سالگی شوهرم 12سال از من بزرگتره از زندگیم راضیم نمی‌گم هیچی بینمون نشده دعوا که بین همه زن شوهر ...

پایدار باشید❤️

میتونم بپرسم الان چنسالتونه

درس خوندین یا نه

شاغلین؟

دلیل جداییتون‌چیبود

همه گفتن نه ولی چشامو بسته بودم گفتم اره بزرگ شدم دیدم چه غلطی مرذم از چیزی که بقیه فک میکردن هزاران مرتبه بدتر بود

دروغ، کار نکردن، انحرافات جنسی و چیزای دیگه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
15. ۲۵. سنتی. عمراااااااا عمرااااااا. ازدواج نمیکردم

دلایلتونم میشع بگین لطفا

الان چنسالتونه

درسخوندین؟شاغلین؟