2777
2789
عنوان

کیان سن پایین ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 75 پست
من خیلی شرایط سختی دارم الان خیلی ب حرفا و کمک بقیه نیاز دارمافسار دلم دیگه دستم نیستاصن نمیدونم چ ک ...

میخوای ازدواج کنی؟خواسگارت شرایطش چیه

عزیزم عجله نکن  اصلااا واسه ازدواج عجله نکن

همه چیو خوب بسنج اخلاق و رفتار طرف و بعد تصمیم بگیر که بعدا پشیمونی فایده ای نداره

من همیشه میگم هچوقت واسه فراز از دست خانواده ازدواج نکنین چون اوضا بهتر نمیشه هیچ بدترم میشه

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
میخوای ازدواج کنی؟خواسگارت شرایطش چیهعزیزم عجله نکن اصلااا واسه ازدواج عجله نکنهمه چیو خوب بسنج اخل ...

نه فرار از خانواده و اینا نیست

من از خیلی خواستگار داشتم تو این سن

اما دنبال اهدافم بودم 

ولی الان دلمو دادم رفته بدجوری🥲

شرایطشو بگم؟!

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه فرار از خانواده و اینا نیستمن از خیلی خواستگار داشتم تو این سناما دنبال اهدافم بودم ولی الان دلمو ...

بگو

نه فرار از خانواده و اینا نیستمن از خیلی خواستگار داشتم تو این سناما دنبال اهدافم بودم ولی الان دلمو ...

چندسالتع

چندسالتع

۱۷ سالمه

ایشونم ۱۲ یال بزرگتره

یازدهمم

س ساله با یکی اشنا شدم از رو سرگرمی

ده ساعت باهم فاصله داریم 

اما بعد یسال کم کم علاقه بوجود اومد

بعد دوسال رابطمون جدی شد

کلب اتفاقا  برامون افتاد ک کسی فکرشم نمیکنه و این اقا خودشو بدجور ب من و خونوادم ثابت کرد 

دیگه باهم سفر رفتیم(با خونوادم)

اومدن خواستگاری...

ولییی...

میگه رابطمون خراب میشه اگه یسال دیگه لانگ بمونیم وگرنه اگ نزدیک هم بودیم مشکلی نبود 

خودشم کارش جوریه نمیتونه بیاد اینجا 

خونوادم شرایط کاریشو دارن بریم اونجا اما قبول‌نمیکنن

میبینم راستم میگه اما اخه من درسم چی میشه

میگه میبرمت کل روز کتابخونه هواتو دارم بخونی 

خونوادمم راضی ب این نیستن ك من قبل کنکورم و مشخص شدن دانشگاهم ازدواج کنم

ی مشکل دیگه ك این بیشتر رو اعصابمه اینه ك فقط با فرهنگیان موافقه

من رشته هاس دیگخ دوس دارممم از فرهنگیان بدممم میاددد

ولی مامانم اینا با این موافقن ینی اوکین

هرچند معلوم نیس اصن بقیه رشته هارو قبول شم یا نه ولی حش بدی دارم احساس خفگی و اجبار دارم

از طرفی من بیشتر ترجیحم اینه یسالو عقدی چیزی بمونیم چون میترسم نتونم درش بخونم قبول شم

چون ب هرحال درس خوندن واسه کنکور فرق داره

راستی وضع مالیشم مث خونواده خودمه

خانوادشم وضع مالیشون یکم بالاتر از ماس

از نظر فرهنگی مثلا اعتقادات و اینا هم دوتامون هم خونواده ها خیلی باهم جورن

ببخش زیاد شد

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
ترشیدم

چنسالتونه؟

نگو اینجوری بخودت

برو تو اجتماع بیشتر گرم بگیر با ادمای سالم

۱۷ سالمهایشونم ۱۲ یال بزرگترهیازدهممس ساله با یکی اشنا شدم از رو سرگرمیده ساعت باهم فاصله داریم اما ...

عزیزم سنت خیلی کمه

فاصله سنیتون هم خیلی زیاده

فاصله سنی زیاد بعدا باعث خیلییی مشکلات بینتون خواهد شد

لطفا عجولانه تصمیم نگیر

اینکه گفتی فقط موافق فرهنگیانه احساس میکنم یکم حساس و سختگیره چون اون اقایونی که میگن فقط فرهنگیان میدونن این رشته و شغل محیط کارش فقط خانوم هست واسه همین

و اینکه خانواده هم خیلی مهمه

حتما شرایط خانوادشم بسنج اینکه چجور ادمایین شخصیتشون چجوریه

ایا از لحاظ فرهنگی بهم میخورین؟ایا میتونی بری شهر اونا بمونی و از خانوادت دور باشی؟میتونی با فاصله سنی کنار بیای؟

شغل پسر چیه؟اخلاقش چجوریه؟این مدتی که باهم بودین رفتار بدی دیدی؟

بنظر من که یه روانشناس برین اونا بهتر راهنمایی میکنن

و اینم بگم که سنتت واسه ازدواج کمه

تااازه بعد ۲۰ سالگی خیلی چیزارو درک میکنی

و به این نتیجه میرسی  که چقددد افکار ۱۷سالگیت با ۲۰ سالگیت متفاوته و به اون دغدغه هات میخندی

۲۰اعتماد به نفس ندارم دیگ..همه رفتنم

دختر بررررررووو

۲۰ سالته هنوز

همچین گفتی فک کردم ۳۵ رد کردی

تو این زمونه حتی ۲۰ سالگیو غیر عادیم ندونن زود میدونن برا ازدواج 

دیوونه بخودت برس قدر زیباییتو داشته باش خودتو دست کم نگیر

خواستگارم میاد براات خیلی وخ داری هنو

ولی عجله نکن

دختر بررررررووو۲۰ سالته هنوزهمچین گفتی فک کردم ۳۵ رد کردیتو این زمونه حتی ۲۰ سالگیو غیر عادیم ندونن ...

😂😂😂😂

اتفاقا زیبام چهره ام خوبع ولی خجالت میکشم برسم خیلی ب خودم بس نرسیدم اعتماد ز نفس.. نذارم..ت روستام..دیگ منو اینجا نمیگیرن 🥲🥲

عزیزم سنت خیلی کمهفاصله سنیتون هم خیلی زیادهفاصله سنی زیاد بعدا باعث خیلییی مشکلات بینتون خواهد شدلط ...

رفتار بد نه چیزی ندیدم

من کلی بچه بازی دراوردم همیشه با جوونمردی رفتار کرد باهام

خانوادش و خودشم ادمای خوبین 

فاصله سنیو...اوکیم مشکلی ندارم خیلیا بودن فاصله سنی پشیمونشون کرده خیلیام بودن راضی بودن 

تا الان و انتظاری ك از شخصیت خودم و آقا و رابطمون دارم حتی برام قشنگ هم هست و بنظرم خواهد بود بقیشم دیگه باید سپرد ب خدا

شغلش...گلخونه داره

پاره وقتم املاک و پروژه ساختمون مدیریتشو برمیداره

و اینم بگم که سنتت واسه ازدواج کمهتااازه بعد ۲۰ سالگی خیلی چیزارو درک میکنیو به این نتیجه میرسی که ...

اره میدونم هر سالی ک میگذره ادم با سال قبلش فرق میکنه و پخته تر میشه ولی الان تو شرایطیم ك یا میبرم یا میبازم

حد وسط ندارمم

ینی موندم واقعا

میدونم اگ برم باهاش قطعا سختی خواهم داشت دوری و کم سنی و همه اینا

ولی اگه نرمم میدونم ختی‌اگه کنار هم بیام با نبودش همیشه ی گوشه از قلبم براش دردمند خواهد بود

نمی‌دونم چ کنمممم🥲

برام دعا کنییین

😂😂😂😂اتفاقا زیبام چهره ام خوبع ولی خجالت میکشم برسم خیلی ب خودم بس نرسیدم اعتماد ز نفس.. نذارم..ت ...

چرا نداشته باشی اخه

ببخشید ولی خر نباشش🥲😂

ربطیم نداره تو روسنا باشی کجا باشی

اینهمه ادم تو بالا شهرا ی ازدواجای داغونی کردن بیا ببین

اینهمه ادمم حتی نو همین سایت دیدم ی چیزایی گیرشون اومدههه با اینکه شرایطشون ذاغون بوده