2777
2789
مثلا توی زمان زایمان ک زن ۴۰روز ناپاکه ،اون موجودات زیاد دورو بر زن زائو میگردن، حتی جای ما میگن زن ...

سلام میگم شما درباره چله بری واسه باردار شدن هم اطلاعی داری.. راهنمایی کنی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

ن قربونت برم یادمه خودم فک میکردم شاید چله افتادم تو گوگل بود یا تو یه کانالی ی ایه داد گفت ۴۰روز باخودت داشته باش منم باخودم داشتم،بعد دکترها رفتم ی قرص تنبلی تخمدان دادبهم گفتمان بخور بعد اقدام کن استفاده کردم همون پشت سر باردارشدم

میخای زیارت عاشورا علقمه و معراج رو۷روز بخون تو موقع اذان ب نیت بچه،حتما تو همون ماه حاجت میگیریفقط روز اول ک شروع میکنی پریودنباش و قمردرعقرب نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درباره اجنه دور بر زن زائو زیاد دیدم چیز دیگه‌ای ندیدم مثلا مامانم تا چهل روز تنهاش نمیزاشتن یکبار که تنهایی میره تو حیاط رخت پهن کنه میگه تا برگشتم پامو گذاشتم رو دم یه موجود ترسناک که پشت سرم وایستاده بود و جیغ کشیدم و بابام اومده دیگه اون موجود نبوده 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

مثلا توی زمان زایمان ک زن ۴۰روز ناپاکه ،اون موجودات زیاد دورو بر زن زائو میگردن، حتی جای ما میگن زن ...

اره حقیقته این . فقط خانوم نیست که نوزادم هست نوزادو خوششون میاد میبرنش ۴۰ روز نباید هم زائو رو هم نوزادشو تنها گذاشت. بیرونم نباید برن چله میفته خصوصا تاریکی بیرون

عزمزم همین زیارت عاشورا بعدعلقمه بعد معراج رو بخون ۷روز دم اذان،و حاجت دلتو باگریه بخواه،حداقل روز اول گریه کن و ازخدا بچه سالم وصالح بخواه، خدا زود معجزه شو میکنه و بهت بچه سالم میده

و لحظه نزدیکی قبل از نزدیکی و بعد از نزدیکی ب شوهرت بگو دستش رو روی پهلوی راستت،سمت رحم سمت راست،بذاره و ۷بار سوره قدر رو بخونه،هم قبل عملیات هم بعد عملیات، این کارو بکنه شوهرت حتما نطفه میچسبه ب رحم و انشالله صاحب فرزند میشی،

درحال نزدیکی اصن حرف دیگه ای نزنید ک بچه لال نشه،

فقط شوهرت ۷تا سوره قدر بخونه،۷تا قبل از نزدیکی،۷تا بعد از نزدیکی،دستشو رو پهلوی راستت بذاره،خدا بهتون ی پسر کاکل زری عطا میکنه.اینو من بهرکی گفتم انجام داده،بچه اش پسر شده  

اره حقیقته این . فقط خانوم نیست که نوزادم هست نوزادو خوششون میاد میبرنش ۴۰ روز نباید هم زائو رو هم ن ...

حالا اگه چله بیفته چطوری میشه چله بری کرد

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

حالا اگه چله بیفته چطوری میشه چله بری کرد

نمیدونم من فقط دعانویسی رو میدونم.

یه عده نیان بگن خرافاته و ترسناکه. پدربزرگم دعا نویس بود خیلی هم مرد خوبی بود و قبول دارم دعانویسی رو. البته تاکید میکنم طلسم نه ها. دعانویسی

انشالله بدلم افتاده خدا حاجت دل مهربونتو میده

حاجتتو گرفتی برامن حتما دعاکن،خیییلی هم دعاکن

ک زندگیم درستشه،شوهرم براه راست هدایت شه انشالله،و منو دیگه اذیت نکنه

انشالله دوماه دیگه خبر بارداریتو میگیری،ولی ی چیزی میگم بدونی استرس باعث میشه بچه نگیره،بمن دکتر گفت تا دوماه نباید بچه بیاری بعد داروهارو ک خوردی اقدام کن،منم خیالم راحت ک شد ی آرامش خاصی گرفتم ک منکه تو این دوماه اصن بچدارنمیشم،همون موقع بچه گرفت.پس بیخیالی خودش بهت کمک میکنه،قبلش هی هرماه میرفتم لباس زیرمو چک میکردم ببینم پریود شدم یانه،و هزارجور استرس دیگه،شماهم بیخیال باش توکل بخداکن و کارایی ک گفتم رو انجام بده 

انشالله بدلم افتاده خدا حاجت دل مهربونتو میدهحاجتتو گرفتی برامن حتما دعاکن،خیییلی هم دعاکنک زندگیم د ...

ممنونم عزیز دلم بابت توضیحاتت و دعای خوبت الهی که در حقم میگیره دعات عزیزم.. به خدا حامله شم میام بهت خبر میدم مشتلق میدم... همین الان واست آیت الکرسی و صلوات فرستادم انشالله هرچی دلت هست بهش برسی و خوشبخترین باشی دوست خوش قلبم

یکی از اقوام درجه یک به مدت ی ساله جنون پیدا کرده در حد اینکه هر کسی نزدیکش بشه فش بارونش میکنه ولی ...

عزیزم این یعنی اون طرف حمایت شما رو می خواد  .مشکل روانی پیدا کرده و از اطرافیان زیاد صدمه خورده و درک نشده برای همین این مدلی شده ،و بدبین هست فکر می کنه همه می خوان بهش صدمه بزنن از همه می ترسه ،حداقل برای خوب شدنش دعا کن الهی به حق حضرت زینب حالش خوب شه هم جسمی هم روحی 

ترس نداره،اتفاقا جالبه ...برو یکم تحقیق کن،حتی جنازه آدم فضایی تو آمریکا پیداشده، کل فیلما و برنامه ...

ناسا تونسته پیام فضایی ها رو بگیره و اطلاع رسانی نکرده تا مردم نترسن.سوال اینجاست پس چطور مردمی مثل شما آگاه شدن که پیام فرستاده شده؟منم دوران نوجوانی کتابهای فضایی زیادی میخوندم.یه کتاب بود اسمش عجیبتر از علم خیلی از این داستانها توش بود اما ۰طور میشه بهش استناد کرد؟ آیا از نزدیکانمون که سلامت روان داره تابحال چنین ادعایی داشتن که حداقل بخاطر اعتمادمون به حرفهاشون بگیم راسته؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
ناسا تونسته پیام فضایی ها رو بگیره و اطلاع رسانی نکرده تا مردم نترسن.سوال اینجاست پس چطور مردمی مثل ...

انسانهایی توهمون ناسا هستن ک بالاخره آخر عمرشون اطلاعات رو بیرون میدن، خیلیا هم کشته میشن، بالاخره آدمیزاد نمیتونه همه اطلاعات رو پنهان نگهداره

انسانهایی توهمون ناسا هستن ک بالاخره آخر عمرشون اطلاعات رو بیرون میدن، خیلیا هم کشته میشن، بالاخره آ ...

چه عجیب و زودباورانه عزیزم.من اگر جلوی شما یکی رو بکشم و بهتون بگم اگر جایی حرفی زدین کشته میشین و قبلا هم چندنفرو بخاطر این موضوع کشته باشم بنظرتون شما اونو تو دلتون نگه نمیدارید؟حالا این موضوع مهمی مثل قتله دیگه پیام آدم فضاییا که چیز خاصی نیست آدم نتونه تو دلش نگه داره حداقل بخاطر جون خودش بقول خودتون.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...