2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو خونمون قبل پیدا کردن طلسم در قوری و وسایل آشپزخونه چند بار به سمتم پرت شد و چندبار وسایل آشپزخونه مثل پوست کن زو اوپن حرکت کردن بعد پیدا کردن و باطل کردنش هیچکدوم از این اتفاق ها نیفتاد 

ترس نداره،اتفاقا جالبه ...برو یکم تحقیق کن،حتی جنازه آدم فضایی تو آمریکا پیداشده، کل فیلما و برنامه ...

اینا چرا همش مال اوناست چرا یکیش نمیاد ایران 😂😂 انگار ما رو یه کره زمین دیگه زندگی میکنیم هرچی چیز باحاله مال اوناست 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

تا دلت بخواد دیدم

ولی خیلیاش قابل گفتن نیست

چون هم به زندگی خصوصی خودم ربط داره که نمیخوام بگم هم اینکه اگر توی بعضی گروهها باشید اجازه ندارید همه جا اینها رو بیان کنید

فقط خواستم بگم که وجود داره

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

جالبن این حرفا اما اگر قران منبع ما باشه خدا میگه زمین رو برا شما گسترانید و محیا کردیم و خوردنی و ...

خوب قرآن زمان حضرت محمد نازل شده و بعد از اون همه انسانها روی زمین زندگی کردن،ولی قبل نزول قرآن رو کسی دیده؟یعنی همون موقعی که انسان رانده شد،البته من خودم معتقد به کلام قرآنم ولی یه وقتایی یه چیزایی دقیقا نسخه علمی و دینی به یه نتیجه میرسن اینجاس که آدم به فکر میفته،البته که همش احتمالاته و هیچ قدرتی بالاتر از خداوند نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اره میگن ی دختر از داخل ی کوه پیداکردن ک جنازه اش مثه زیبای خفته داخل یه محلول بوده ک جنازه تر و تاز ...

منم همچین مطلبی رو تو اینستا دیدم،ولی اگر از آینده میومد که نمیتونست مال هزار سال قبل از یخبندان باشه پس اگر حقیقت داشته باشه مال همون گذشتس

بلندترین فریاد من سکوت من است...

من خیلی زیاد دیدم، وقتی که اراده بکنم می‌بینم. ولی فکر میکردم که تخیلاته، کلا ما خانوادگی یه ژن اینجوری داریم. تو این نسل رسیده به من -_-

مثلا بابام وقتی بچه بوده خانواده اش رفته بودن سر زمین بابام میترسه گریه میکنه. یکیشون میاد برای بابام لالایی میخونه

توی خوابی که گفتی مار بوده و دریایعنی اینکه تو نذر و نیاز کردی برای چیزی که توش بلاتکلیفی و نمیدونی ...

سلام عزیزم 

میشه من درخواست دوستی بدم گاهی وقتا سوال واسم پیش میاد ازت بپرسم ؟ 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
من تو خونمون قبل پیدا کردن طلسم در قوری و وسایل آشپزخونه چند بار به سمتم پرت شد و چندبار وسایل آشپزخ ...

اِ 🙁

اونارو جن پرت میکرد ( موکل " جن کافر " همون طلسمه بود ) 

تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام از باسلام سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی ( بعضی از تابلوها پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم نوشته شده " کلا یه جمله س : یا نورُ یا برهان ... ) 

روی پوست آهو باشه بهتره ( روز نصب تابلو در روز نحس نباشه [ روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ]

این حرز ( و حرز صغیر ) جلوگیری میکنه از سحر جدید و تمدید سحر قبلی یا قدیمی و چشم زخم و نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره 

منم همچین مطلبی رو تو اینستا دیدم،ولی اگر از آینده میومد که نمیتونست مال هزار سال قبل از یخبندان باش ...

اره میتونه مسافر زمان هم باشه با علم پیشرفته،یا هم از یه دنیای دیگه یا سیاره دیگه اومده باشه،چون میگن چندتا وسایل هم همراهش بوده،مثلا پارچه لباسی ک تنش بوده مال کره زمین نیس،ی جنس عجیبی داشته ک بافتشو هنو کشف نکردن