2777
2789
عنوان

چرا من همش حس میکنم قاتل هستم کلافه شدم این هشت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 46 پست

خدایا کرمتو شکر چقدر بیماری ب این نوزاد دادی😥😥😥

حالا چی هستن این بیماریا؟

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون روانی شدم اونشب نمیتونستم مرگشو ببینم ی لحظه رفتم بالا سرش دیدم داره ناله میکنه فرار کردم رفتم ت ...

الهی 

ولی من تو محل کارم قبلا دیدم این مدل بچه ها با شنت گذاری مدت زمان زیادی زجر می کشن و شنت و شکم عفونت می کنه 

چون روانی شدم اونشب نمیتونستم مرگشو ببینم ی لحظه رفتم بالا سرش دیدم داره ناله میکنه فرار کردم رفتم ت ...

اینجا هم حق با توه،واقعا سخت ببینی و بدونی که عزیزت میخواد بره و کاری از دستت بر نمیاد خدا بهت صبر بده

چرا اینجوری میگی عذاب وجدان میدی. این بچه ها نمیمونن

نه اتفاقا هدفم عکس این قضیه اس

ببین من متوجهم که بچه یه تیکه از وجود مادره

ولی خب اتفاقی هست که در گذشته افتاده

الان با فکر کردن بهش داره حال ش رو خراب میکنه 

ما فقط یکبار فرصت زندگی داریم

سوگواری خوبه برای غم از دست رفتن کسی

ولی نه اونقدر که کلا زندگیتو بخواد مختل کنه

قرار نیست شما هم فقط جسمتون زنده باشه و روحتون مرده

اونجوری با آدم مرده هیچ فرقی نمیکنید

اره دختر منم شنت میخاست اون بچه ها خوب میشدن با شنت؟

نه اکثرا شنت داخلی میذارن که شکم و مغز عفونت می کرد و شنت خارجی میذاشتن مدام عوض میشه 

یه سوال اگه ناراحت نمیشی اون هیدروسفالیرش درجه چند بود

نه اکثرا شنت داخلی میذارن که شکم و مغز عفونت می کرد و شنت خارجی میذاشتن مدام عوض میشه یه سوال اگه نا ...

ن ناراحت نمیشم باهام حرف بزن نمیدونم فقط از بالای دماغش جمجمش باز بود تا عقب سرش..بعد مدتی عقب سرش سفت شد ولی پیشونی نه مثل گلوله ی کوچیکی بود.مینومننگوسل هم داشت پاهاش فلج بود..