hadisbanoo۷۹ مدیر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 عنوان کرمونیا تو سایت کسی بافتی هست | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 36 پست بافتی داریم تو سایت؟!!! برام دعا کنید 😔دنیام غمه دیروز | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 یادم اصلا نیس اسمشون ی سال نیم پیش اومدم خیلیم شلوغ بود ی اقای هم اونجا بود تسبیح میداد ب کسایی حاجت ... شهید معروف رفسنجون پور افضلیهاره سایه بون داشت بالاش؟یه حسینه و پارک هم کنارشه؟
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 من که تا مجبور نشم جا به جا نمیشم حوصله ماشین نشستن و بر و بیابون رو ندارمرفسنجون تا کرمون فقط کبوتر ... 😂😂 ی هم اتاقی داشتم خیلی بی حال بود رفسنجونی بود 😂 وقعا میگف من حال ندارم بیام کلاس شما برین از شما جزوه میگیرممنو یاد اون انداختی پ شما اونجایی ها کلا اینجورین 😂 برام دعا کنید 😔دنیام غمه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 شهید معروف رفسنجون پور افضلیهاره سایه بون داشت بالاش؟یه حسینه و پارک هم کنارشه؟ اره فک کنم ستون زده بودن دور قبرشون انگار میخاستن بسازن هنوز ولی نیمه یاز بود محوطه اطرافم خاکی بود برام دعا کنید 😔دنیام غمه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 کجا میخوای بری گوشک داره بافت؟!! برام دعا کنید 😔دنیام غمه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 😂😂 ی هم اتاقی داشتم خیلی بی حال بود رفسنجونی بود 😂 وقعا میگف من حال ندارم بیام کلاس شما برین از ش ... من که خودم از اده بدم میاد حالشو ندارم بقیه رو نمیدونم والا😂خدایاااتموم پیاماتو با لهجه دارم میخونم دلم تنگ شدههههه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 اره فک کنم ستون زده بودن دور قبرشون انگار میخاستن بسازن هنوز ولی نیمه یاز بود محوطه اطرافم خاکی بود اره درسته همونه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 من که خودم از اده بدم میاد حالشو ندارم بقیه رو نمیدونم والا😂خدایاااتموم پیاماتو با لهجه دارم میخونم ... 😂😂😂 برام دعا کنید 😔دنیام غمه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 آره داره اطرافشه 😑شنیدیم ی پیرمردی هست ب فامیل یا نام امیریفالگیره یا چی بگم ملا😑اماری میتونی بگیری میخام بیام بافت برام دعا کنید 😔دنیام غمه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 البته اونجا دانشجو بودم😊 خسته نباشی😂😂😂ن من با ی بافتی اصیل کار دارم برام دعا کنید 😔دنیام غمه
fatemeh78jan عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 126 😑شنیدیم ی پیرمردی هست ب فامیل یا نام امیریفالگیره یا چی بگم ملا😑اماری میتونی بگیری میخام بیام بافت فامیل امیری اونجا معروفه ولی این چه کاریه😬☹
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 اره درسته همونه ی تسبیح دارم ب حاجتم نرسیدم و قسمت نشده بیارم پس بدم چکارش کنم برام دعا کنید 😔دنیام غمه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 فامیل امیری اونجا معروفه ولی این چه کاریه😬☹ 😂فکر بد نکن 😂 میخام طالعمو ببینم برام دعا کنید 😔دنیام غمه