2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین میخوام برا بار اول با خانواده نامزدم برم مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست
یکم کتاب بخون ، همه رو ب کتفت بگیر بگو من چیزی کم ندارم چرا خجالت شم همه دنیا ب کتفم... و چند مورد ا ...

میدونی چیه

من یه خصلت خیلی بدی دارم اونم اینه ک بشدت ضعیفم و اگه کسی با حرفش ناراحتم کنه همونجا میزنم زیرگریه

درکل احساس بدی ب خودم دارم حس میکنم زیبا نیستم با اینوه خیلیا تاحالا از چهرم تعریف کردن

تواین شرایط یدونه جوش مجلسی بزرگ هم زدم🥺😂

خوب بزنی منم همیشه روی صورتم جوش دارم نباید از اعتماد به نفست کم کنه ارایشت کن . لباس رنگ ملایم بپوش .

یه عطر ملایم هم بزن . اگه چیزی گفتن ناراحت شدی به روی خودت نیار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه نامزدم هم ازطرف پدری هم ازطرف مادری باما فامیلن

ببین منم خیلی خجالتی بودم ، خانواده شوهرم یه بلایی سرم آوردند تا مرز طلاق رفتم ، سعی کن بعد عروسی حد و حریم هارو بهشون با رفتارت نشون بودی ، توی جنگل و بین حیوانهای وحشی ، خجالتی بودن معنی ندارد وگرنه یه طعمه ی آسون براشون میشی 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
خوب بزنی منم همیشه روی صورتم جوش دارم نباید از اعتماد به نفست کم کنه ارایشت کن . لباس رنگ ملایم بپوش ...

خوشبحالت ک اعتماد بنفست بالاس ،من همیشه احساس زشتی میکنم با اینکه خیلیا تاحالا از چهرم تعریف کردن

عادی باش 

شیک باش اما ساده یعنی ارایش کن اما نع خودتو خفه کنی با ارایش و لباس زیبا که بهت میاد بپوش اما نه لباس تجملاتی یا عجیب و غریب 

لبخند بزن،سعی کن اگه ازت سوالی پرسیدن جواب بدی و خودت شروع به صحبت های الکی وسط جمع نکنی 

کنار نامزدت بشین اما نچسب بهش سم بازیم در نیار 

راحت باش اما جلف نباش 

کارم نکن نهایت خواستی کارس کنی کمک میزبان اگه همه بلند شدن توام بلند شو یه سبزی،سالادی.....چیزی بیا بزار تو سفره نه بیشتر از همین الان وا نده 

درمورد خانوادت هرچی پرسیدن کوتاه جواب بده اما چیز زیادی از خودت و خانوادت بهشون نگو 

وای من یبار رفته بودم مصاحبه صحبتاشو کرد و گفت خب شما سوالی نداریمنم گفتم نه ماشاءالله خوب توضیح داد ...

🤣🤣🤣 خیلی این سوتیا پیش میاد 

برای این به استارتر هم گفتم فقط هوول نکنه چون خیلی بده مخصوصا با طرف شوهر ادم رودربایستی اینا داره