2777
2789

بچه ها من واسه بار اول دعوت شدم و میخوام با نامزدم و خانوادش بریم خونه‌ی خاله نامزدم ،که خاله‌ش و شوهرخالش از فامیلای ماهستن

خیلی معذبم خجالت میکشم برم

میشه یکم بهم انگیزه بدین🥺یکم راهنماییم کنین بگین اونجا چیکارکنم چطوری رفتارکنم چون همیشه گند میزنم توهمچین شرایطی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

محترمانه برخورد کن ، توی صحبت هاشون اگر در مورد موضوعی بود عمومی توام اطلاعاتت بگو مثلا لباس پوست صحبت جمع  زنانه . از غذا و پذیرایی شون تعریف کن و تشکر کن . لباس مرتب و ارایش ملایم کن 

فقط علاوه بر تیپ خوب و اینا 

توی صحبت کردن هوول نشوو مثل من🤯

نامزد که نیستم البته اما توی صحبت با مادرش هول شدم 

گفت خوشحال شدم صداتونو شنیدم گفتم وظیفتون خانومیه🤯

چه ربطیی داشت اوف 

یکم کتاب بخون ، همه رو ب کتفت بگیر بگو من چیزی کم ندارم چرا خجالت شم همه دنیا ب کتفم... و چند مورد از رفتارات بنویس تچ گوشیت ک اونحا رفتی سر بزنی ب گوشیت و رعایت کنی مثلا بنویس ک ارام باش ... ک جوگیر نشی حلف بازی دراری