2777
2789
عنوان

عفونت شدید دارم کسی میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 89 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشقم من کلا ادمیم ک زیاداب میخوریم ۱۰ تا ک هیچ روزی ۱۲ ۱۵ تا اب میخورم

پس شما مواد قندی رو قطع کن

علت عفونت قارچی در اکثر موارد مقاومت به انسولین

میتونی با ازمایش چکش کنی

تو اینستا یه پیج هست محصولات پروبیوتیک می فروشه مثل کیمچی و ساورکرات میتونی ازشون استفاده کنی حتما موثره

اسمش تخمیر خانه

سعی کن با اب گرم طهارت نگیری و زیاد شوینده و دوش واژینال انجام نده

بنظرت از قند میتونه باشه؟

احتمالش زیاده ..عفونت قارچی که مدام‌عودمیکنه حتما باید ازمایش قندبدن ..زیاد اینجوزی دیدم حتی تو همین سایتم‌ دیدم موردای اینجوری که بعد متوجه شدن قند داشتن که عفونت قارچیشون مدام عودمیکرد 

ن نترس استرس ازهمه بدتره ،، باید خودتو تقویت کنی و استرس نداشته باشیاونم دکترمعاینم کرد گفت بهممن از ...

سلام‌عزیزم‌‌ عفونت تو پاپ‌اسمیر مشخصه درسته ؟ دکتر معاینم‌کرد گفت عفونت نداری پاپ اسمیرم‌دادم‌گزینه های عفونت هیچ‌کدوم‌تیک‌ نخورده بودن ولی گهگاهی ترشح دارم‌دکتر گفت‌عفونت نیست بخاطر شستن زیاد واژنه . بنظرتون اکه پاپ اسمیر سالم باشه پس عفونت وجود نداره درسته ؟

سلام‌عزیزم‌‌ عفونت تو پاپ‌اسمیر مشخصه درسته ؟ دکتر معاینم‌کرد گفت عفونت نداری پاپ اسمیرم‌دادم‌گزینه ...

آره دیگه نداری هم دکتر گفته هم پاپ اسمیر،، نگران نباش

من ترشح سبز وزرددارم هم پاپ اسمیر نشون داد هم دکتر