۱ - من بعد از اینکه گوشت رو با پیاز خوب تفت دادم به اندازه یک قاشق چایخوری سر خالی آرد گندم و نصف قاشق چایخوری زرد چوبه اضافه میکنم و خوب تفت میدم این به بهتر شدن رنگ و لعاب خورشت کمک زیادی میکنه .
۲- من سبزی رو هیچ وقت سرخ نمیکنم و بهصورت خام داخل فریزر میذارم و موقع پخت خوب سرخ میکنم و مثل این هست که با سبزی تازه درست کردی .
۳ - موقع تفت سرخ کردن سبزی حدودا یک قاشق مربا خوری شنبلیله خشک میزنم و دوباره در یک ربع بیست دقیقه ی آخر هم به همون اندازه داخل خورشت اضافه میکنم .
۴ - برای طعم ترشی علاوه بر لیمو عمانی ( بدون پوست و هسته ) ، آب لیمو ترش و کمی هم قره قروت میزنم . قره قروت به تیره تر شدن و روغن انداختن خورشت خیلی کمک میکنه .