2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 189 پست
من خیلی وقته خودم سرخ نکردم، از کسی هم گرفتم برای من تلخ شده ولی برای خوده طرف تلخ نشده! لیمو عمانیم ...

عزیزم مقدارسبزی گذاشتم واست وقتی خوردکردی آبپزکن یکی دوروز بذارش فریزر بعد دربیارسرخش کنقرمه اینجوری خیلی خوشمزه ترمیشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱ - من بعد از اینکه گوشت رو با پیاز خوب تفت دادم به اندازه یک قاشق چایخوری سر خالی آرد گندم و نصف قاشق چایخوری زرد چوبه اضافه میکنم و خوب تفت میدم این به بهتر شدن رنگ و لعاب خورشت کمک زیادی میکنه . 

۲- من سبزی رو هیچ وقت سرخ نمی‌کنم و به‌صورت خام داخل فریزر میذارم و موقع پخت خوب سرخ میکنم و مثل این هست که با سبزی تازه درست کردی . 

۳ - موقع تفت سرخ کردن سبزی حدودا یک قاشق مربا خوری شنبلیله خشک میزنم و دوباره در یک ربع بیست دقیقه ی آخر هم به همون اندازه داخل خورشت اضافه میکنم . 

۴ - برای طعم ترشی علاوه بر لیمو عمانی ( بدون پوست و هسته ) ، آب لیمو ترش و کمی هم قره قروت میزنم . قره قروت به تیره تر شدن و روغن انداختن خورشت خیلی کمک میکنه . 

زعفرون دم کرده آخرش اضافه کنقرمه سبزی و قیمه فقط باید به دل پخته بشه یعنی تمام خورشا اینجورین

قیمه هام حرف نداره! شوهرم هیچ قیمه ای رو به اندازه قیمه من دوس نداره، حتی قیمه های نذری

ولی قرمه سبزی خور نیست، مهمون هم که ندارم،برای همینم نتونستم توی قرمه پیشرفت کنم

زعفرون به نظرم ایده خوبیه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من هر دو مدلش رو خوردم از جاهای مختلف سبزی گه خیلی سیاه بشه رو اصلا دوست ندارم ولی امان از عطر و بوی ...

به اندازه یعنی چقدر؟

حس میکنم باید مدلای مختلف سرخ کنم تا کم کم دستم بیاد بهترینش کدومه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چقدر عجیب .ته نمیگیره یه وقت؟چون هیچی به ذهنم نمی‌رسه دیگه.حالا شما کلا لیمو عمانی و نریز یا پرکش کن ...

ممکنه ته گرفته باشه! به نکته خوبی اشاره کردی! من قرمه هام سفت میشه

تا حالا کسی اینو بهم نگفته بود! موقعی که کم آب شده بازم میذارم روی گاز بمونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حالا یه سوال ،لیمو عمانی میریزی یا پر لیمو عمانی؟

هر دوشو امتحان کردم! الان یکی گفت شاید ته میگیره! فک کنم درست گفت؛ چون قرمه های من سفته و خییییییلی کم آب

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آره محسوسا رو که همه میزنن و ترکیب همه یکیهادویه و مزه سازی نامحسوس مهمه و جا افتادن برای خورشها یک ...

یبار فقط ترکیب سبزی و اندازه هاش رو میگی عزیزم

مثلا اگر یک کیلوئه از هر کدوم چقدر میگیری؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممکنه ته گرفته باشه! به نکته خوبی اشاره کردی! من قرمه هام سفت میشهتا حالا کسی اینو بهم نگفته بود! مو ...

من عکس قرمه سبزی عجله اینو تو تاپیکم گذاشتم قرمه سبزیا من محشر میشه یه چیزو از من به تو نصیحت.قرمه سبزیو از اصالتش در نیار.رب رب انار قره قورووت و...شاید خوش مزه بشه ولی اصالت قرمه سبزی به اینه که خودش خوشمزه بشه نه به زور

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز