2777
2789
این مردک اجازه نمی داد من برم بیرون حالا عکساشون تو پیج گل فروش و عکاس و آرایشگاه هست

برا زن اول هیولا هستن مردا برا دوم فرشته این دیگه ثابت شده همه مردا اینجوری ان 

مثلا شوهر عوضی من می‌گفت تو طلاق بگیر برو اگه دیدی با زن دومم بد بودم بیا مچ دستمو قط کن

می‌گفت دست خودم نیست نمیتونم با تو مچ بشم 

اما اگه یکی دیگه زنم باشه خوب میشم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از فامیلامون با دختر فامیل نامزد بود سر اینکه با پسردایی حرف زده و پسردایی اون موقع شلوارک پاش بوده، بهم زده.

رفت با یه شاخ اینستا ازدواج کرد.

بعد از سه تا بچه زنه طلاق گرفت رفت با یکی دیگه!

الان اون آقا مونده با سه تا بچه قد . نیم قد

بخدا قسم همه این ویژگی های بدی که گفتی این مردای خدانشناس برا زن دومشون اینارو میزارن کنار میشن فرشت ...

مجبورن،چون میدونن اگه این یکی هم بره،دیگه هیچ کس بهشون زن نمیده،کلا هم زن دوم مثل زن اول کوتاه ننیاد اصولا،مخصوصا اگه طرف مجرد باشه

فک کن چه خنگه زنه ک زن شوهر سابقت شده من جات باشم میگم چه تحفه ای باز اون زنه

چه ربطی داره

حالا من به اسی کاری ندارم ، اما مگه دلیل همه طلاق ها خیانته ؟ یا حتما تقصیر مرد بوده ؟

کتمان حقیقت راه دلداری دادن نیست

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
اوناییکه میگید بیچاره اون زنه،جدایی به نعنی بد بودنه یه طرف تیست،فقط یعنی اخلاقشون باهم ناسازکار بود ...

هیچکس مطلقا بد نیست و اینکه بخاطر همسر اولت هیچ تلاشی نکنی حاضر به تغییر و ایجاد تفاهم نسبی نباشی اما برای نفر بعد یه شخصیت کاملا منعطف و مطیع بشی قطعا ناپسنده .. و خساست که گفتی یه رذیلت اخلاقی به حساب میاد چون چرخ زندگی رو از کار می‌ندازه! 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
من هم خیلی ساله جدا شدم. انقدر از چشمم افتاده بود ه اگر موقع زندگی وشترث میرفت 4تا زن هم میگرفت برام ...

دوست داشتم همیشه اواره کوچه خیابون بمونه لیاقت زن نداشت

اوناییکه میگید بیچاره اون زنه،جدایی به نعنی بد بودنه یه طرف تیست،فقط یعنی اخلاقشون باهم ناسازکار بود ...

واقعا در عجبم همچین چیزی رو چطور درک نمیکنن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
دوست داشتم همیشه اواره کوچه خیابون بمونه لیاقت زن نداشت

عزیزم اینطوری نگو می‌دونم حال خوبی نداری اما این افکار انرژی منفی داره بسپارش به زمان و دیگه بهش فکر نکن .. سخته اما شدنیه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .