من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جدایی به نعنی بد بودنه یه طرف تیست،فقط یعنی اخلاقشون باهم ناسازکار بوده،مگر در موارد خاص مثل اعتیاد،خیانت وازین قبیل،وگرنه مثلا خساست،تفاوتا فرهنگی ،خانوادگی،اعتقادی و...بمعنی بد بودن طرفین نیست
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
اگه ناراحت بشی هم حق داری عزیزم بلاخره هرچقد بد بوده و ازش جدا شدی یه زمانی شوهرت بوده و کلی خاطره باهم داشتین فدای سرت گلم ایشالا انقد خوشبخت شی ک حتی یادتم نیاد کی بود و چی بود
اوناییکه میگید بیچاره اون زنه،جدایی به نعنی بد بودنه یه طرف تیست،فقط یعنی اخلاقشون باهم ناسازکار بود ...
بخدا قسم همه این ویژگی های بدی که گفتی این مردای خدانشناس برا زن دومشون اینارو میزارن کنار میشن فرشته برا زن اول هیولا هستن دیدم ک میگم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂