2777
2789
عنوان

تاپیکی که کاربر افسانه زد بود چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 73 پست
من عاشق تاپیکهای دعوا هستم

من بدم میاد ولی لامصب آدم کنجکاو میشه، آخه تویه اون تاپیک یه فوش هایی میدادن تا حالا نشنیده بودم رفتم خودکار کاغذ بیارم یادداشت کنم برم دنبال معنی فوش ها دیدم ترکید 😜🤪😆

من فقط ترکیده شده شو دیدم

نمی‌دونم درست میگم یا نه ، انگار دخترش فوت شده بود چون با خواهرشوهرش خیلی خوب بوده و اونو می‌برده مهد ، ماشین زده بود به دخترش انگار

والا خدا راست دروغ این تاپیکارو فقط میدونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم درست میگم یا نه ، انگار دخترش فوت شده بود چون با خواهرشوهرش خیلی خوب بوده و اونو می‌برده مه ...

خدا صبرش بده

این حرفا شوخی بردار نیست 

والا ما اگچه بریم جایی  بچه رو نفرستیم مدرسه الکی نمیگیم مریض بود میترسم. و دلم نمیاد 

خدا صبرش بدهاین حرفا شوخی بردار نیست والا ما اگچه بریم جایی بچه رو نفرستیم مدرسه الکی نمیگیم مریض ب ...

آره دروغ حتی به شوخیش بد هست ، رفیق میگم امشب نتونستیم سبزی پاک کنیم دعوا تماشا کنیم ، اگه جایی دعوا دیدی منو هم تگ کن دوست دارم میانجیگری کنم 😁😁😁

آره دروغ حتی به شوخیش بد هست ، رفیق میگم امشب نتونستیم سبزی پاک کنیم دعوا تماشا کنیم ، اگه جایی دعوا ...

نه جاری ها تاپیک میزنن نه روشنفکرا. نه عروسا . نه حس سشما . خبری نیست امن و امانه کاش دم عید بشه تاپیک خرید ببینیم،😝

نه جاری ها تاپیک میزنن نه روشنفکرا. نه عروسا . نه حس سشما . خبری نیست امن و امانه کاش دم عید بشه تاپ ...

انشاالله ، رفیق اسم کاربریت خیلی باحاله ، خودتم شبیه سمندونی؟ 😁😁😁😁😁😆

انشاالله ، رفیق اسم کاربریت خیلی باحاله ، خودتم شبیه سمندونی؟ 😁😁😁😁😁😆

خخخ چی بگم والا  مثلن بگم بچه ها تعریف از خود نباشه من خیلی زیبام همه محو من میشن . چشمان زیبا و گیرا دارم ... خیلی سر ترم .دیگه چی میگن نی نی سایتی ها

نه جاری ها تاپیک میزنن نه روشنفکرا. نه عروسا . نه حس سشما . خبری نیست امن و امانه کاش دم عید بشه تاپ ...

رفیق باهات شوخی کردم اون حرفو زدم. تو رو خدا ناراحت نشی ، خواستم سر به سرت بزارم دیدم جواب ندادی گفتم خودم بیام پیام بدم ، آخه گفتی تاپیک دعوا دوست داری امشب هم که خبری نبود گفتم ناکام نمونبم 😁😁😁😁من و شما یکم دعوا کنیم(شوخی البته😜) .شبت بخیر رفیق

خخخ چی بگم والا مثلن بگم بچه ها تعریف از خود نباشه من خیلی زیبام همه محو من میشن . چشمان زیبا و گیر ...

ای جاااانم چقد باشعوری. بخدا من باهات شوخی کردم میخواستم برم بخوابم گفتم پیام بدم یه وقت ناراحت نشی، انصافا دمت گرممممم مثه خیلی کاربرای دیگه نیستی ، با جنبه ای 

فدات شم. چرا باید ناراحت بشم چیزی نگفتی که اتفاقن خنده م گرفت

خودمم نوشتم خندم گرفت پاکش کردم گفتم یه وقت عصبانی میشی، بعدش گفتم بفرستم اگه ناراحت شدی توضیح بدم که خواستم سر به سرت بزارم😁😁😁

انصافا اسم کاربریم یادت بمونه جایی دعوا شد منو تگ کن بیام، بخاطر بچم بیشتر ساعت ۱۱ به بعد میام