2777
2789
عنوان

طرف میگه من ب کسایی ک ماشین ایرانی دارن میگم گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 191 پست
یه جوری گفت من که بیست و یک سالمه فکر کردم چهل سالو رد کردم،یه حال بدی بهم دست داد.تا الان همش به فک ...

متاسفانه این طرز تفکر یا خبر از فقر مالی میده یا فرهنگی 

و یا هردوش باهم که فاجعه 

شما راه درست رو میری

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خواهر عقل ندارن راحتن

ی خاطره ازش یادم اومد بگمت😂 یبار کلاس صبح زود بود هوا هم سرد.. ما سرکلاس بودیم این کنارم نشسته بود من داشتم جزوه مینوشتم این دست به سینه نشسته بود لبخند به لب عشوه خرکی برا استاد میومد😑 یهو استادمون گفت خانم فلانی چرا جزوه نمینویسی؟ مثل کلپک نشستی گرم شی تا بتونی جزوه بنویسی😂😂😂 یعنی اگه استاد به من میگفت کلپک و مارمولک من تا عمر داشتم میرفتم بین شکاف زمین در نمیومدم از خجالت... کل کلاس بهش خندیدن... کلاس تموم شد گفتم چرا جزوه نمینوشتی که استاد بهت بگه کلپک😑 گفت مگه استاد با من بود؟ اون یکی دوستم گفت ن پ با من بود... یهو این دختره گفت پس وقتی با تو بود چرا میگی استاد با من بود 😳 فکرش کن استاد رید بهش این به خودش نگرفت😑😐

همینا طرف از کنار ماشین خارجی‌شون ( به فرض ماشین خارجی داشتن و پولدار بودن) رد بشه دلشون میلرزه که خط نیفته

ماشینشون یه چیزیش بشه باید روی جفت کلیه های همسایشونم حساب کنن 

همش ادا اصول