2777
2789
عنوان

زنا باهم دوستن یا رقیب

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 72 پست

زن کلا یکم حسوده. دوست داره خودش زیباترین و بهترین باشه.

اما توی جوامع سنتی که خانمای خونه دار بیشترن چون بیشتر وقتشون توی خونه هستن و...این خاله زنک بازیا و چشم و هم چشمیا بیشتره چون رفت و آمدا زیادتره و وقت بیشتری دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ولله رقیبیم من هووو خواهر شوهرمم نیستم

اسمشه زن داداش هستم ولی رقیب هستیم😔

اگر رقیب نبودن ظلم نمیکردن آرزو خوشبختی میکردن

کی چشم دیدن کسی داره خواهر من همش حسادت وقاهت

من بهم برخورد کی جوابگو هست 😅😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

حتی توی محیط کار بعضی خانم ها سعی میکنن به همکار مردشون القاء کنن که از هر زن دیگه ای و همسر اون آقا قرار و بهترن چه توی زمینه کاری چه خانه داری و اجتماعی و…کلا بعضی خانم ها دلشون میخواد بگن من از همه سرترم منو ببینید

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

برمیگرده ب ذات طرف

ب شیری ک خورده

تو دامن چجور ادمی بزرگ شده

شاید بگید ربط نداره ولی خیلی ربط داره..همخ حسود نیستن بخیل نیستن

دیدم ادمی ک هیچی نداره ولی همیشه کمک بقیه س و از شادی بقیه خوشحاله و ادمی ک همه چی داره ولی ب کوچکترین چیزی ک دوستش تو این دنیا بهش رسیده داره از حسادت میپاشه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

اقایون صرفا نشون نمیدن وگرنه حسادت اونها بدتر از خانماس ولی پشته همن این فقط  باعث تفاوت شده

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

افراد حسود و بد جنس 🤣جالبیش اینجاست خودشون موفقن 😠

می‌دونی از عمد عبارت بی هدف رو به کار بردم. 

فرد هدفمند و سالم فرصتی برای حسادت و این بازی های کودکانه نداره. 

چون یاد گرفته در زندگیش هرچند آهسته ولی پیوسته به سمت اهدافش قدم برداره و خودش رو با هیچ کس و هیچ چیز جز خودِ بهترش مقایسه نکنه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
می‌دونی از عمد عبارت بی هدف رو به کار بردم. فرد هدفمند و سالم فرصتی برای حسادت و این بازی های کودکان ...

آره فهمیدم منظورت همون حسود بود 😁

( اتفاقا هدفمند هم هستن چون به همه جا رسیدن هم شغل هم همسر هم بچه های سالم و زیبا هم خونه زندگی خوشونم خوش چهره ان ، ولی ذات ناجنس )