2777
2789
عنوان

امشب برادرشوهرم شوهرمو بجونم انداخت بیخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست

من همون اول بهم برخورد زنگ زدم بگم نخواستم ولی جواب نمیدادن،خب ب هردو زنگ زدم ک بگم نیاین، اونا خودشون رو عن کردن این وسط

بعدشم ماشین خودمه،ی هفته اس زیر پایه داداشش انداخته، خب نمیگه منم شاید لازمم بشه،نوکری نیس،گفتم لازم دارم ده دیقه بیا،اونم اول پرسیدم گفت بیکارم الان،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه خبرت بوده زنگ پشت زنگ !! 

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

این حد از زنگ زدن درست نیست.اگر شهرتون اسنپ و فروشگاه اینترنتی داره اونطوری خرید میکردی، اگر نداره ه ...

هه عزیزم ی گوشت رو به عهده اش گذاشتم باورت میشه ی ماه کامل ما بدون گوشت بودیم، خودش میرفت رستوران منو بچه ها ک تخم مرغ باید میخوردیم عین خیالم نی

حالا فردا. خرید. میکردیانقد. زنگ زدن نداشت چه خبرته

من چند وقته ب شوهرم لیست دادم ولی خرید نمیکنه تو خونه دیگه چیزی نداشتیم، صب میگم ماشینو بیار میگه نیس،عصرمیگم میگه نیس،میگم خودت پس خرید کن انقد دیر میاد ک کل مغازه ها بسته.

لیستو دو هفته هست فرستادم براش توجهی نمیکنه خرید نمیکنهخودم مجبور شدم ک برم بخرم

هیچی براش نمی پختی می گفتی لیست فرستادم نگرفتی چیزی نداریم تا دفه دیگه بموقع خرید کنه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من چند وقته ب شوهرم لیست دادم ولی خرید نمیکنه تو خونه دیگه چیزی نداشتیم، صب میگم ماشینو بیار میگه نی ...

به درک بزار هیچی نباشه بخوره 

اخرش خودش مجبور میشه بیاره

الان تو خودتو بد. کردی. هرچی هم حق باهات باشه تو رو. مقصر میبینن

بنظرمنم خیلی پیگیر شدی باید یه بار میگفتی اکه نیومدن لیستو یمفرستادی یه شوهرت

این شوهرمن انقد بیخیال ک خرید نمیکنه، منم بخاطری ک کوفت تو خونه نبود مجبوری تو هوای سرد شالو کلاه کردم برم خرید،یعنی ی ماه کامل بهش گفتم گوشت نیس خودشو غم نداد،خودش میرفت رستوران ولی ما هیچی، برادرش هم میدونه شوهرم بیخیاله و پشتم نیس،فردا صب برا مدرسه بچه ها صبونه میخوان

به درک بزار هیچی نباشه بخوره اخرش خودش مجبور میشه بیارهالان تو خودتو بد. کردی. هرچی هم حق باهات باشه ...

اخه خودش بیخیال و بیفکره،شاید برا دوستاش کیلکا کیلو گوشت بخره برن بیرون بخورن ولی تو خونه تو یخچال خالی باشه،

منم میخاستم تا وقتی مغازه سوپری ک اونجا حساب داریم بازه ،برم اونجا خرید کنم

خودم دیسک دارم نمیتونم پیاده برم یکم دوره

چه خبرت بوده زنگ پشت زنگ !!

زنگ زدم بگم نیاین باز بیان و نرم بدتر بود، بعدشم چ حق داشته سرم داد بزنه، خودتو تصور کن نیم ساعت مثه ک س خ و لا لباس بپوشی مرتب بشینی ک بیان دنبالت ولی سرکارت بذارن،خب حق داشتم بگم حداقل ی زنگ میزدین تا لباس دربیارم

بعدشم تو ک نمیتونی ماشینو بیاری غلط میکنی برمیداری،تا روزی ک زیر پات بود باهاش مسافرت میری این ور میری اونور میری که من آدم خوبه بودم،حالا شدم اخ