2777
2789
عنوان

امشب برادرشوهرم شوهرمو بجونم انداخت بیخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست
اخه خودش بیخیال و بیفکره،شاید برا دوستاش کیلکا کیلو گوشت بخره برن بیرون بخورن ولی تو خونه تو یخچال خ ...

خودت نرو

اینقدم زنگ نزن 

وقتی اومد. خونه همینو بهش بگو که من مشکل دارم نمیتونم برم 

اصلا کاری نکن که فکر کنه با خانوداش مشکل داری یا اینکه دوس نداری وسایلتون دستشون باشه

اونم داداششه خب 

یه وقت دیدی خانواده خودت چیزی لازم داشتن بعد بد. میشه و این تو فکرش میمونه

خودتو بد نکن

دیگه بد بارش آوردی خواهر من یعنی چی خرید نکنه خودش هم بره رستوران باید زد نصفش کرد اینقد بی مسعولیت

من بارش نیاوردم عزیزم، اگه ی غر کوچیک بزنم همه خانوادش هوارمیشن سرم، حتی ب مادرش گفتم بابا پسرت هیچی نمیخره برا خونه و یه هفته اس رفته مشهد،نمیگه زن و بچه ام چی میخورن،

مادرش میگه بمن چه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میگم خیلی زنگ زدی همون اول لیست می‌دادی شوهرت‌

اخه زورم اومد ماشین خودتو برات میخاد بیاره،بعد سرت منت هم داره،از ی هفته بیشتره دستشه، چندبار گفته کاری داشتی بگو بیارم،منم گفتم فعلا لازم ندارم لازم داشتم براهمین خرید خونه هست بهتون میگم، بعد ک زنگم زدم صداشو روم بلند میکنه،یعنی حداقل ی خورده حرمت نگه می‌داشت بد نبود،

کاش حالا هر حرف مفتی گفتی حداقل دروغ نمیرفتی ب شوهرم بگی زنت ال گفته زنت بل گفته،الکی تهمت زد بهم،اینم جواب خوبیم بود

چقدر وزه اییی منم اعصابم خورد شد

چقد شما هم بی اعصابی منم حالم ازت بهم خورد

چون همه ماجرارو خلاصه وار نوشتم تو یه صفحه اینجور قضاوت نکن، اتفاقا من آدم صبوری ام

خدا کنه همونجور ک منو قضاوت کردی بقیه هم قضاوتت کنن الهی...

من اومدم درددل کنم ن ک حالمو بدتر کنی

خدا صبر بده به اطرافیانت

الهی جای بودی و میفهمیدی اعصاب چیه

صبر چیه

واقعا آدمی ب نفهمی تو ندیدم الهی خدا تو کاسه ات کنه با آدمای بیشعورتر ازخودت بیفتی.

الهی هرچی سرمن اومده سرت بیاد بعد ببینم اعصاب برات میمونه یا نه.

اون موقع منو پیدانمیکنی حتی ازم حلالیت بگیری

تو ک تو ماجرا نبودی حرف نزن لطفا

تو ک بدبختی‌های منو نکشیدی با کفش من راه نرفتی ببند دهتو

الهی هرچی سرم اومده سرت بیاد ببینم تو چقد صبر داری. ازخدا میخام ب حق امام زمانش همینجور ک دلمو شکستی دلت بشکنه هیشکی هم طرفت نباشه.حرف حق بزنی ولی هیشکی صداتم نشنوه