2777
2789
عنوان

درس خوندن بیهود ترین کار تو دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 60 پست
خوبه که علاقه داره😍 قانعش کنین که درس خوندن لازمه هر شغلیه و در کنار درس کلاسای مختلف بفرستیدش تا ع ...

میخاد بره کلاسهای ادیتوری ببینه. البته من گفتم باید پرس درکنار کلاس

خداوندا تویی حامی وحاضر
خیالتو خوش نکن بیا ببین بزرگسالانا چجور راحت دیپلم میگیرن دو سه باره با اونا امتحان میدم تجدیدی داشت ...

❌️قابل توجه کسانی که میگن تحصیلات بیهوده‌س❌️

کسانی به من توصیه به ادامه تحصیل دادن که بسیار موفق بودن و از راه تحصیل به موقعیتی رسیدن

این افراد شامل 

معلم

دندانپزشک

یکی از بهترین پزشکان سرشناس ایران

و فیزیوتراپیست 

بودن

مدام به من اصرار میکنن دکترا بگیرم

معجزه کن صبر مرا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونارو هم میخونیم ولی الان میگم چرا انقدر زحمت کشیدیم چیزی نصیبمون نشد هیچی واقعا

چه زحمتی کشیدی دیپلم گرفتن مگ شاهکاره ک همونم میگی ب سختی گرفتی خب مشخصه چیکاره ای دیگ دیپلم گرفتن مگ سختی داره؟

منم خوردم‌ ولی فایده نداشت 😂

راست میگی اما اگه این درس بیفتم باید دو بشکه دیگه قهوه بخورم😭😂بریم بخونیم

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

باز یکم احترام و ارزش بزارن بلاخره ۱۲ سال جون کندم بچگیم رفته پای درس یه شغل به درد نخور هم به آدم ب ...

تو خیلی از یه دیپلم که پایه ترین مدرکه توقع داری

مثلا توقع داری با دیپلم بری چیکار کنی پشت میز ریاست بشینی؟

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
من یک محصلمدرس خوندن خیلی خوبه اما جایی که با علاقه باشه نه با نفرتنمی‌گم بیخیالش بشید یا ولش کنید ا ...

آره دیروزم باهاش صحبت کردم خیلی به ادیت زدن علاقه داره .حالا میخام بفرستمش کلاس که درکنار درسش چیزی که دوست داره رو یاد بگیره

خداوندا تویی حامی وحاضر
دختر خوب من دارم دکترا میگیرم بله دیپلم و کارشناسی برام مثل آب خوردن بود ارشد اذیت شدم

به منم همه توصیه میکنن تا دکترا ادامه بدم تحصیلاتم رو

شما چه رشته‌ای هستین؟

معجزه کن صبر مرا 
دختر خوب من دارم دکترا میگیرم بله دیپلم و کارشناسی برام مثل آب خوردن بود ارشد اذیت شدم

خب الان فکر میکنی راحت بوده 

چون اونا واسه گذشتس 

واسه من سخت بوده همش سعی کردم شاگرد اول باشم 

بعد هم خیر سرم درگیر عشق و عاشقی و ازدواج شدم و به زور ادامه دادم تا الان

چه زحمتی کشیدی دیپلم گرفتن مگ شاهکاره ک همونم میگی ب سختی گرفتی خب مشخصه چیکاره ای دیگ دیپلم گرفتن م ...

همینو بگو والا

دیپلم چه سختی داره اخه😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
آره دیروزم باهاش صحبت کردم خیلی به ادیت زدن علاقه داره .حالا میخام بفرستمش کلاس که درکنار درسش چیزی ...

آفرین به شما مامان با درک🤍

شما لیاقت مادر شدن رو داشتید🫂

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨