2777
2789

خیلی کلی میگم 

دیشب یه پسره باهام چت میکرد میگفت عاشق یکی هست بعد به جایی رسید یه چیزی گفت من فک کردم منو میگه 

حالا من واقعااا از پسره خوشم نمیادا 

گفتم وا تو منو ندیده نشناخته چ جوری ازم خوشت اومده و فلان و اینا بعد گفت سوتفاهم شده بابا من تورو نمیگم اصلا و چرا همچین فکری کردی تو هی میگفت اخه من نخی ندادم بهت ک چرا منم اعصابم خورد شد هی میخواست بگه اره تو منو مثلا دوست داری ک همچین فکری کردی 

منم گفتم وایی چی میخوای بشنوی خوب باشه من توهم داشتم تو دوسم داری الان آروزوهام به باد رفت 

با یه ایموجی خنده 

بعد این جدی گرفته بود میگفت واقعا همچین فکری داشتی و فلان

گفتم بابا شوخی و جدی رو نمیفهمی تووو 

بعدم گفتم بزار درست بهت بگم چون اصلا همچین چیزی به ذهنم خطور نمیکرد تعجب کردم قاط زدم وگرنه من از اول فک میکردم تو از فلانی خوشت میاد 

( بعدشم معلوم شد ک از فلانی خوشش میاد) 

دیشب خیلی به نظرم ریدمامی بود الان باز رفتم پیامارو خوندم دیدم بد هم نگفتم هان ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جمعش کردی تقریبا، ولی اگه باز گفت بگو یه دستی زدم سریع اسمشو بگی چون خیلی داشتی میپیچوندی حرف رو وگرنه خودم قبلش حدس زده بودم فلانی رو دوست دارین.

ولی در کل قاطی این درد و دل و تخلیه کردن های روحی بقیه نشو.الان الکی الکی ذهنت درگیر یه موضوع پوچ شده

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نمیخوام دلداری بدی و این داستانا هاااا واقعا خوب جمع کردم ؟ اخه خودم فک میکنم خیلی بد ریدم

دلداریه چی بچه جان😄

اولش رو دست خوردی

ولی خوب تهش رو جمع کردی. 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

جمعش کردی تقریبا، ولی اگه باز گفت بگو یه دستی زدم سریع اسمشو بگی چون خیلی داشتی میپیچوندی حرف رو وگر ...

ببین واقعا دلداری الکی نده خیای بد نشد خوب گفتم تقریبا واقعااااا؟؟ 

اره واقعا این خودش پیام داد من میخواستم ساعت یک بخوابم انقد حرف زد زد زد تا سه طول کشید روم نمیشد وسط چتش برم 

اره واقعا یه گروه داشتیم گروه فلسفه مثلا فک کردم گروه آدم حسابیه 

ولی حالا نه این پسره بیشترشون بچه اننن 

واقعا به غیر از این خیلی وقتای دیگ این گروهه وقتمو هدر میداد و با فازش نمیخوندم 

دیشب از اون گروه هه هم لفت دادم دیدم چه قد اون موقع ها ک گروه نداشتم در ارامش بودم والا