2777
2789
عنوان

درس خوندن بیهود ترین کار تو دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره بریم بخوابیم مهم نیته😂

بخوابیم؟😂😂

دو بشکه قهوه خوردم تا ماه دیگه سوخت دارم😂

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

عزیزم اگه با توجه شرایط این تلاشتو برای هدف درستی صرف میکردی مطمین باش حالا سرکار هم بودی بهترین موقعیت داشتی 

بعد دیگه دیپلم مدرک خاصی نیست البته من خودم هنوز نگرفتم🤦🤣 ولی کسی که مدرسه نرفته با خودت مقایسه کن 

زیاد موافق نیستمچون از تحصیل لذت میبرم

خیالتو خوش نکن بیا ببین بزرگسالانا چجور راحت دیپلم میگیرن دو سه باره با اونا امتحان میدم تجدیدی داشتم 

راحت تقلب 

دقیقا میم ساعت پیش این حرفای دخترم بود که به منو بابا گفت😳😳 میگه من درس نمبخونم میخام برم یه حرفه ...

خوبه که علاقه داره😍 

قانعش کنین که درس خوندن لازمه هر شغلیه 

و در کنار درس کلاسای مختلف بفرستیدش تا علاقشو پیدا کنه♡

بخون پزشک شو لخون برو مهندسی بعدم بورسیه بگیر بخون فرهنگیان بیار کمکاری از خودته

اونارو هم میخونیم ولی الان میگم چرا انقدر زحمت کشیدیم چیزی نصیبمون نشد هیچی واقعا 

چرا همین لحظه که نیت کردم درس بخونم این تاپیک رو دیدم؟

بقیه تاپیک های ایشون رو بخون که کاملا انگیزه بگیری و حسابی درس بخونی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دقیقا میم ساعت پیش این حرفای دخترم بود که به منو بابا گفت😳😳 میگه من درس نمبخونم میخام برم یه حرفه ...

من یک محصلم

درس خوندن خیلی خوبه اما جایی که با علاقه باشه نه با نفرت

نمی‌گم بیخیالش بشید یا ولش کنید اما کاری کنید یکم علاقش بیشتر بشه

بهش بگید که برای خانواده درس نمی‌خونه برای آینده درس میخونه

بعدم یک دوره بافت مو ثبت نام کنید براش بره مدرک بگیره و بهش بگید ببین اینم حرفه حالا در کنار حرفه درست رو هم بخون که در آینده یکی از این کار های مفیدی که انجام دادی به دردت بخوره

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

توقع داری بتونی با دیپلم چیکار کنی مثلا😐😂😂کسی این حرفو میزنه که دکترای یه رشته خوب داشته باشه و ب ...

باز یکم احترام و ارزش بزارن بلاخره ۱۲ سال جون کندم بچگیم رفته پای درس 

یه شغل به درد نخور هم به آدم بری بگی بدن نمیدن 

بقیه تاپیک های ایشون رو بخون که کاملا انگیزه بگیری و حسابی درس بخونی

قدرت تخریب۱۰۰/۱۰۰

آخ که چقد باهات موافقمدختر داداشم الان کلاس ششمه. مادرش فرستادش دوره بافت مو. میگه سال دیگه باید بره ...

همون خوب کاری کرده 

من دیگه درگیر درس و... شدم سخته بیخیالش بشم