2777
2789
عنوان

واقعا کنکور سخته

149 بازدید | 33 پست

انسانی

که اینقد همه از کنکور غول درست کردن یکی میگه نهههه بدون مشاور نمیتونی آخه مشاور چیکار میکنه ی برنامه مینویسه بعد من خودم بهتر میدونم چه وقتایی بیکارم چه وقت هایی میتونم بخونم

یا یکی میگه چون امکانات ندارین روستایین نمیتونی بدون کلاس قبول شی و فقط با گوشی و کتاب تست

یا یکی میگه باید پشت کنکور بمونی 

یا یکی میگه وای وای وای کنکور چقددددد سخت چقد چییییی مگه کار حضرت فیله؟

خب ببین بزرگ ترین ازمون با بالاترین جامعه اماریه

رقابت توش سخته دگ

ولی شدنیه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا سخت نیست .سختیش فقط به منظم بودنه .باید منظم به مدت یک سال درس بخونی البته بعضی ها هم نمیدونن چطور بخونن .ولی خوز اگه هر روز بخونی وزیاد تست حل کنی قبول میشی چیز بیشتر از اینم نمیخواد کلاسم واسه کسیه که یه درسی رو اصلا متوجه نمیشه 

نه مثلا منی که پیش مردم میگم میخوام دولتی شمال قبول شم استرس وارد میکنن مگه گفتم فرهنگیان

لازم نیس هدفتو جار بزنی

تو سکوت خبری برو جلو

بعدشم فرهنگیان مگ خیلی خاصه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○