2777
2789
عنوان

چه غریبانه شبیست شب تنهایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 23 پست
بزرگترین غم دنیا رو هم که داشته باشی بازهم باید از جات پاشی ادامه بدی و زندگی کنی قانون دنیا همینه.. ...

من دیگه ب هیچکس نمیتونم دل ببندم احساسم دیگه صفره صفر نمیتونم چشمای دختری نگاه کنم ک عاشق ی دختر دیگ هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه حوصله هیچ چی رو ندارمن کار ن ورزش ن خوردن از صبح هیچ چی نخوردم

فقط اینو بدون چه حرص بخوری چ نخوری ،چهورزش کنی چه نکنی، چه چیزی..... خلاصه روز شب و شب روز میشه ، پس غم مخور ،زندگی کن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اگه دوستت داشت لیاقتتو داشت میموند پس نداشت که رفت

هی این حرفا دیگه تکراری شده واسم لیاقتتو داشت پس کی لیاقتمو خواهد داشت هرکس اومد زندگیم بخشی از احساسم رو دزدید رفت این یکی کل احساسم رو دزدید

من دیگه ب هیچکس نمیتونم دل ببندم احساسم دیگه صفره صفر نمیتونم چشمای دختری نگاه کنم ک عاشق ی دختر دیگ ...

اگه پسر هستی که راحت میتونی دوباره دلشو بدست بیاری.دخترا از کلمات محبت آمیز بشدت خوششون میاد حتی اگه دروغکی باشه 

همین امروز

اها پس باید صبر کنی

زمان که بگذره کم کم اوضاع بهتر میشه و راحت تر کنار میای

من خودم تجربه شو داشتم

روزای اول بعد از جدایی مثل مرده ها بودم ولی الان دارم زندگی مو میکنم و راضیم

کسی که دوستت داشته باشه میمونه!

من پریشان تر از آنم، که تو زخمم بزنی...