queen____king مدیر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 723 عنوان چه غریبانه شبیست شب تنهایی من | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 23 پست هیچکس با من نیستماندهام تا ب چه اندیشه کنمماندهام در قفس تنهایی در قفس میخوانمچه غریبانه شبی است شب تنهایی من دیروز | 01:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 723 بزرگترین غم دنیا رو هم که داشته باشی بازهم باید از جات پاشی ادامه بدی و زندگی کنی قانون دنیا همینه.. ... من دیگه ب هیچکس نمیتونم دل ببندم احساسم دیگه صفره صفر نمیتونم چشمای دختری نگاه کنم ک عاشق ی دختر دیگ هستم
۰دخترمهربون۰ عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 8 هیچ آدمی ارزش اینو نداره که زندگیتو متوقف کنیبرای خودت ارزش قائل باش من پریشان تر از آنم، که تو زخمم بزنی...
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5677 دیگه حوصله هیچ چی رو ندارمن کار ن ورزش ن خوردن از صبح هیچ چی نخوردم فقط اینو بدون چه حرص بخوری چ نخوری ،چهورزش کنی چه نکنی، چه چیزی..... خلاصه روز شب و شب روز میشه ، پس غم مخور ،زندگی کن #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 723 اگه دوستت داشت لیاقتتو داشت میموند پس نداشت که رفت هی این حرفا دیگه تکراری شده واسم لیاقتتو داشت پس کی لیاقتمو خواهد داشت هرکس اومد زندگیم بخشی از احساسم رو دزدید رفت این یکی کل احساسم رو دزدید
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 723 هیچ آدمی ارزش اینو نداره که زندگیتو متوقف کنیبرای خودت ارزش قائل باش اما من دیگه ناامیدم مقصر هم ن اونا هستن ن من فقط خداست
حورامان عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 4287 من دیگه ب هیچکس نمیتونم دل ببندم احساسم دیگه صفره صفر نمیتونم چشمای دختری نگاه کنم ک عاشق ی دختر دیگ ... اگه پسر هستی که راحت میتونی دوباره دلشو بدست بیاری.دخترا از کلمات محبت آمیز بشدت خوششون میاد حتی اگه دروغکی باشه
۰دخترمهربون۰ عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 8 همین امروز اها پس باید صبر کنیزمان که بگذره کم کم اوضاع بهتر میشه و راحت تر کنار میایمن خودم تجربه شو داشتمروزای اول بعد از جدایی مثل مرده ها بودم ولی الان دارم زندگی مو میکنم و راضیمکسی که دوستت داشته باشه میمونه! من پریشان تر از آنم، که تو زخمم بزنی...
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 352 چون کسی امروز سرشو گذاشت شونه هام عکس گرفت دوستاش گوشش رجز خوندن ترکم کرد رفتنی میره بهتر که رفت