2777
2789

تختش حفاظ داره و فضاش کوچیکه بچمو به دلایلی رو زمین میخوابوندم ولی خیلی جابجا میشد و غلت میزد تو خواب حرکت میکرد .  خودمو شوهرمم بچه بودیم اینجوری بودیم . دیگه میخوابونمش داخل تخت خودش که نتونه اونقدر حرکت کنه . حالا همش موقع غلت زدن و حرکت میخوره به حفاظ ها و نق میزنه . عادت میکنه؟ یا نه ؟ 

خودم یا شوهرم هم تو اتاق بچم زیر تختش جا مینداریم میخوابیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمیزاد به همه چی عادت میکنه کار خوبی میکنی که جاشو جدا میکنی، بزرگتر بشه عادت میکنه به شرایط دیگه ...

البته اتاقش جدا نیست خودمون پایین تختش میخوابیم

آره من بچمو یک سالگی گذاشتم تو تخت حفاظ دار. اتاقشم جدا کردم. راحت خوابید. باید دور نرده های تخت گارد بزاری که غلت زد سرش و بدنش درد نگیره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

تخت خودت که باید بزرگتر باشه وسط بزارش

عزیز خیلی خیلی غلت میزنه و حرکت میکنه و صد دردصد میفته پایین اگر بذارم رو تخت خودمون

حتی بالشت گذاشتن دورش هم اونقدر اوکی نیست 

یه حفاظ هایی هست مخصوص تخت مثل تشکه میبندن دورتادور تخت که سر ودست بچه اذیت نشه

از اونا داره زدم رو تختش کلا به چوب بخورد نمیکنه به اون تشکا میخوره ولی باز نق نق میکنه انگار فضا نداره اذیته

از اونا داره زدم رو تختش کلا به چوب بخورد نمیکنه به اون تشکا میخوره ولی باز نق نق میکنه انگار فضا ند ...

نه عادت میکنه بچه منم اوایل که گذاشتم اینجوری میکرد کم کم بهتر شد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

پسر من تا ۹ ماهگی رو تخت خودش خوابید

ولی بعد ۹ ماه چون میتونست رو پا وایسه، دیگه خوابش روی تخت بهم می‌ریخت... گذاشتم زمین بخوابه، اتاق خودش

الان ۱۷ ماهشه، همونجا رو زمین میخوابه، من و باباش تو سالن، شب بیدار بشه میاد پیش خودمون می‌خوابه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیز خیلی خیلی غلت میزنه و حرکت میکنه و صد دردصد میفته پایین اگر بذارم رو تخت خودمونحتی بالشت گذاشتن ...

به بچگیهای خودتون رفته دیگه تشک بنداز رو زمین 

گناه داره تو تخت محافظ براش قفسه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ