2777
2789
عنوان

آیا بچه ده ماهه به خوابیدن توی تخت عادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
پسر من تا ۹ ماهگی رو تخت خودش خوابیدولی بعد ۹ ماه چون میتونست رو پا وایسه، دیگه خوابش روی تخت بهم می ...

پسر منم رو پا وایمیسه ولی داخل حفاظ دستشو میگیره به حفاظ وایمیسه . بیدار میشه خیالم راحته که اتفاقی نمیفته

پسر منم رو پا وایمیسه ولی داخل حفاظ دستشو میگیره به حفاظ وایمیسه . بیدار میشه خیالم راحته که اتفاقی ...

منم خیالم راحت بود که اتفاقی نمیوفته

مشکلم این بود که خوابش بهم می‌خورد و دیگه نمیخوابید

انقد تلاش می‌کرد از اونجا بیاد بیرون که کلا خوابش می‌پرید 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بچگیهای خودتون رفته دیگه تشک بنداز رو زمین گناه داره تو تخت محافظ براش قفسه

گاهی صبح ها قبل ما بیدار میشه رو زمین باشه میبینه ما خوابیم بدون سرو صدا میره دنبال شیطونی خطرناکه . تاپیک قبلیم گفتم تا چه حد ماشالله شیطونه

به بچگیهای خودتون رفته دیگه تشک بنداز رو زمین گناه داره تو تخت محافظ براش قفسه

ولی داخل تخت حفاظ دار قبل از ما که بیدار میشه همون داخل تخت وایمیسه دستشو میگیره به حفاظ بیرونو نگاه میکنه تا ما بیدار شیم . اگرم بیفته تو تختش گارد و تشک هست چیزیش نمیشه ولی رو زمین ممکنه کارای خطرناک کنه