2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 17014 بازدید | 281 پست
وای منم از این قسمت رابطه وحشت دارم برای ازدواج خیلی بده مثلا فکر کن شاغلم باشی بعد وایسی به شوهرت س ...

عزمزمه همه که مثل هم‌نیستن. حواستون جمع کن طرف مقابلتان خودخواه نباشه . یه موقع میبینی اون بنده خدا هفته ای یه بار میل داشته باشه ولی همون هفته ای یک یا دوبار از لحاظ روحی و عمق صمیمیت توی رابطتون خیلی بتونه تاثیر گذار باشه .  کیفیت مهمه نه کمیت .

همه چی برمیگرده به شخصیته و طبیعت طرف مقابلت . قبل ازدواج حواستون جمع کنین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا به این فکر نمیکنی لذت دو طرفه اس نه صرفا سرویس دادن زن به مرد

خب هست ولی اینجور که اسی وبعضیا میگن انگار زور مرد بیشتر میچربه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

خب هست ولی اینجور که اسی وبعضیا میگن انگار زور مرد بیشتر میچربه

باید گرمی و سردی دو طرف به یه اندازه باشه وای از اون روزی که یه طرف گرم باشه طرف مقابل سرد 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
لعنت به میل جنسی این مردا اخه چی تو اینا هست که نمیتونن کنترلش کنن🤦‍♀️

مامانم همیشه میگه کاش اینجور مردا از مردی بیفتن . اینها مغز و روحشون بیماره که با هیچی تمایلاتشون ارضا نمیشه بلکه انگار بیشترم میشه

یعنی خواستگار خوب نداشتی؟ مگه چند سالگی عروسی کردی؟

۳۶ سالگی ازدواج کردم. باور میکنی خاستگار فقط سه چهار تا داشتم که بدون دلیل منصرف میشدن

تحصیلات عالیه داشتم شاغل بودم چهره متوسطی دارم ولی خاستگار خوبی نداشتم تا اینکه با همسرم ازدواج کردم

هر پوزیشینی که باشه... وقتی حالت بده وقتی درد داری وقتی تحمل نداری وقتی وسطش از درد گریه میکنیچه فرق ...

واقعا درد داری و گریه می‌کنی از درد و شوهرت بازم به کارش ادامه میده و باز رابطه میخواد 😑😑😑 

رابطه باید دو طرف راضی باشن 

عزیزم عفونت نداری ؟ خشکی واژن ؟ 

شوهرت معاقشه داره قبل رابطه و بدنت آماده هست 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامانم همیشه میگه کاش اینجور مردا از مردی بیفتن . اینها مغز و روحشون بیماره که با هیچی تمایلاتشون ار ...

خب اگه آدم نتونه کنترل کنه که ببخشید فرقش با حیوون جیه؟

۳۶ سالگی ازدواج کردم. باور میکنی خاستگار فقط سه چهار تا داشتم که بدون دلیل منصرف میشدنتحصیلات عالیه ...

پس شاغلم بودی؟ یه سری چیزا قسمته بنظرم واقعا واقعا جرا بی دلیل منصرف میشدن شاید از اینایی بودن که مامان وکس وکارشون واسشون انتخاب میکرده

قدر خودتون رو بدونیدخیییلی با ارزش تر از این حرفا هستید که اسیر بشیدعجله نکنید برا ازدواجبرات ارزوی ...

خیلی قشنگ گفتین.عجله نکنین برای ازدواج .

برای ازدواج باید به بلوغ فکری از ازدواج رسید . و به درک و شناخت از طرف مقابل

قدر خودتون رو بدونیدخیییلی با ارزش تر از این حرفا هستید که اسیر بشیدعجله نکنید برا ازدواجبرات ارزوی ...

مرسی گلم امیدوارم شرایطت بهتر شه 💜