2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 281 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست پسر داشتی؟

ارع توی تاپیکام هست با ی آقایی دوست شدم و باهاش رابطه داشتم بعدش توبه کردم و دیگه انجام ندادم خیلی وقته انجام نمیدم بهش هم گفتم ک دیگه توبه کردم و نمیخام رابطه داشته باشم با اون آقا همچنان توی رابطه ام و خیلی وقته رابطه ج انجام نمیدم الان میخام کات کنم باهاش 

اره اصلا از یه جایی به بعد یه حس معذب بودن داری حتی اگه باهات بهترین رفتارو داسته باشن انگار از ایم ...

موافقم باهات

مامانم خیلی تلاش کرد شوهرم بده به معنای واقعی از دستم خسته شده بود علنا تو صورتم نگاه میکرد و میگفت . خدا بیامرز عمرش قد نداد ازدواجمو ببینه. الان با اینکه پدرمو خیلی دوست دارم ولی همسرمو بیشتر از پدرم دوست دارم. با اینکه از گوشت و خون پدرم بودم ولی اونم دیگه از مجرد موندن من خسته شده بود. ولی همسرم با اینکه یه مرد غریبه بود ولی همه جوره هوامو داره هم مادی هم روحی احساسی

ولی ای کاش همه چی وقتی ذوقشو داریم برامون اتفاق میفتاد

وای رفته بودم دکتر زنان، دکتر مرد بود ،یه خانم نه ماهش بود باردار بود اومد تو به دکتر گفت آقای دکتر ...

یا خداا واقعا زن نابود میشه . آه از این جور مردها متنفرم . 

آخه لامصب یازده ساله هرشب ؟؟!!کمره فیل داری مگه خودت؟؟!عجب خری بوده این دیگه .بدبخت زنش

همیشه که مرتبی نیس من لباسای معمولی میپوشم میکاپم ندارم فقط درمواقع خاص ومناسبت شایدولی رابطه اونم ش ...

وای منم از این قسمت رابطه وحشت دارم برای ازدواج خیلی بده مثلا فکر کن شاغلم باشی بعد وایسی به شوهرت سرویس بدی بعد صبح زود خسته وکوفته بری سرکار چون برام استقلال مالی مهمه واقعا البته مجردم هنوز

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یا خداا واقعا زن نابود میشه . آه از این جور مردها متنفرم . آخه لامصب یازده ساله هرشب ؟؟!!کمره فیل دا ...

لعنت به میل جنسی این مردا اخه چی تو اینا هست که نمیتونن کنترلش کنن🤦‍♀️

نه فقط صبح و شب

حالا من از وقتی یادم میاد روزی ۳ بار مسواک میزنم آخرشبم دهانشویه

توام سخت نگیر کمکم لباسای راحت بپوش از آرایشت کم کن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وای منم از این قسمت رابطه وحشت دارم برای ازدواج خیلی بده مثلا فکر کن شاغلم باشی بعد وایسی به شوهرت س ...

چرا به این فکر نمیکنی لذت دو طرفه اس نه صرفا سرویس دادن زن به مرد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ارع توی تاپیکام هست با ی آقایی دوست شدم و باهاش رابطه داشتم بعدش توبه کردم و دیگه انجام ندادم خیلی و ...

نود درصد پسرا دوستی رو بخاطر رابطه میخوان 😅

موافقم باهاتمامانم خیلی تلاش کرد شوهرم بده به معنای واقعی از دستم خسته شده بود علنا تو صورتم نگاه می ...

یعنی خواستگار خوب نداشتی؟ مگه چند سالگی عروسی کردی؟