2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 16500 بازدید | 281 پست

وای چقدر حق گفتی

منم خستم خسته از بار زندگی رو به دوش کشیدن

خسته از سیاست هایی که باید داشته باشم نکنه قوم شوهر ناراحت بشن

خسته از روتین خدمت به شوهر 

خسته از حمالی های تموم نشدنی 

و صد تا خستگی دیگه

از اینکه از شوهرم ناراحتم و نفرت گرفتم ولی باید سرویس بدم

از اینکه توی هر شرایطی باید تمکین کنم

خییییلی خستم خیییلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عملیات عملیات عملیات 🤣🤣 

ما هم متاهلیم ولی هفته ای  و گاهی دو هفته یبار عملیات داریم 

هرروز هم با پسرم ساعت ۱۱ صبح بیدار میشیم 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

نمیدونم چجور آدمی هستی یا شوهرت چجور اخلاقی داره. 

ولی منم ازدواج کردم. نه همیشه مرتبم. نه همیشه آرایش دارم. اگه یه روز درمیون میرم حموم چون خودم دوست دارم تمیز باشم. اگه لباس ست می‌پوشم چون خودم دوست دارم. ولی گاهی لباسای گشاد راحت می‌پوشم. همیشه که قرار نیست آدم چیتان پیتان کنه. 

درمورد رابطه هم به نظرم توی رابطه راضی نمیشی یا سردمزاجی داری. 

آخخخخ با قسمت رابطه خیلی موافقم 

ولی حموم رفتن که خوبه من هر شب زمستون و تابستون دوش میگیرم حس تازگی و بوی خوبه موهام افسردگیمو از بین میبره

مسواک هم یه بار شب یه بار صبح میزنم کافیه 

چرا هر دقیقه آخه ....؟!

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من خودم کم کم دارم نیاز پیدا میکنم

حالا جنبه ی جسمیشو ک در نظر نگیریم

نیاز به یه شریک عاطفی غیر از خانواده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

هرکس ی نظری داره!!

مجردم جذاب نیست والا!

قرارنیست اگر شما این ازدواج داشتی همه داشته باشن!

خیلیا ازدواج موفقی داشتن!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ازدواج خوب نعمت هس، مجردی هم همیشه خوب نیس، از یه سنی به بعد آدم به همدم نیاز داره، نیاز جنسی یه طرف قضیه، حالا دیگه شور رابطه جنسی شما در اومده، دلیل نمیشه هیشکی ازدواج نکنه و نیازش رو در نطفه خفه بکنه 

منم از اونایی که خودشون شوهر دارن به مجردا میگن متاهلی اخ و پیفه خیلی بدم میاد 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بنظرم شما خیلی سخت میگیری مرتب و شیک بودن خیلی خوبه ولی در عین راحتی باید باشه لباسای راحت خوشگل بگیر راحت باش آدم اگه خونه ی خودش راحت ومعذب نباشه آرامش نداره و شاید چون اوایل ازدواجتونه همسرت انقدر عطش رابطش زیاده بمرور زمان کمتر میشه ولی خب ازدواج مسعولیتش زیاده. و مجردی راحت تر و بی دغدغه تره