2777
2789
خیلی وقته اینجام و فهمیدم آب و نون نمیشه اما گاهی یه اتفاقاتی که برام همشون سخته مینویسم تا خالی شم ...

اما اینجا بیشتر اذیت میشی .یه زمانی منم افسردگی داشتم و شبا تا صبح تو سایت بودم الان که ازون دوران گذر کردم میگم که بدترین روزای زندگیم روزهایی بود که اینجا هدر رفت. الانم هر از گاهی یه سر میزنم فقط

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من تو اون تاپیک شما بودم تاپیک های فندق رو هم خوندم و حرفتون هم باور کردم حتی کامنت هم گذاشتم،،حالا ...

نخیر اشتباهتون اینجاست که درست پست منو نخوندید

اگر کسی به جای اینکه دلیل محکمه پسند بیاره یا بی خیال بگذره، بیاد استیکر ع.ن برات بفرسته احمق نیست؟.

نه تنها احمقه بلکه تربیت خانوادگی نداره 

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما اینجا بیشتر اذیت میشی .یه زمانی منم افسردگی داشتم و شبا تا صبح تو سایت بودم الان که ازون دوران گ ...

نه نمیام زیاد نهایتا ماهی یا دوماهی یبار سر بزنم 

کسی بهت فحش ندادهمه ازت دلیل و مدرک خواستن و تو به جای اثبات حرفت داری به بقیه میگی احمقجالبه که تاپ ...

اگر به یه سری از تاپیکای قدیمیم نگاه کنید دلیل هم زدن آش رو می‌فهمید

آدمی نیستم شعر بشنوم و جواب ندم متاسفانه یا خوشبختانه...

فرستادن ایموجی ع.ن فحش نیست؟

اگر نیست شاید من معنی فحش رو نمیدونم یاچی؟  

نی یارا هم که جدیدا مثل کبک سرشون تو برفه و اهمیت نمیدن چی میشه و کس چی میگه و تربیت خانوادگیشو وارد سایت میکنه

هی میگی من بحث نمیکنم چون احمق نیستم هی هم تاپیک رگباری میزنی بحث میکنی

حالا برو یه تاپیکم برای من بزن بنویس من احمق تو احمقی اون احمقه ما احمقیم شما احمقید اونا احمقن😒

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

خوبه باز گفتی از فحش دادن خوشم نمیاد

احمق و اوشگلم به معنا عشق محبت  استفاده کردی 

دمت گرم

آخر با ادبا بودی

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

خوبه باز گفتی از فحش دادن خوشم نمیاداحمق و اوشگلم به معنا عشق محبت استفاده کردی دمت گرمآخر با ادبا ...

احمق در برابر حرفای اونا کمه 

فقط جوابشونو دادم همین