2777
2789
مخبر سایت هم مشخص شد به سلامتی ☺️اگر دروغ هم گفته باشم حداقل کلی آدم سم پیدا کردم پس خسته نباشم

من خودم زخم خورده مخبرام 😄

عقده ای شدم بسکه الکی تاپیکام رو ترکوندن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا امیدوارم فعلا که بر عکس روز به روز داره بدتر میشه😁 تاپیک پشت تاپیک نمیدونم خسته نشده از تگ کر ...

دقیقا

از بس این چند روزه کودک بدسرپرست دیدم که دیشب تاپیک زدم که مادرا لطفا تربیت بچه تون رو جدی بگیرید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دقیقااز بس این چند روزه کودک بدسرپرست دیدم که دیشب تاپیک زدم که مادرا لطفا تربیت بچه تون رو جدی بگیر ...

واقعا😂 

خبر مرگ کاربرا رو دادن هم جدیدا مد شده تو سایت 

جالب اینجاست این یکی دیگه ول بکن نیست ساعت 1 و نیم شب تگم میکنه و واگذارم میکنه🤣🤣

واقعا😂 خبر مرگ کاربرا رو دادن هم جدیدا مد شده تو سایت جالب اینجاست این یکی دیگه ول بکن نیست ساعت 1 ...

به ازای هر یه کاربر نرمال ۵ تا دراما کویین هست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله متاسفانه البته اونقدر آشنا هستم با فرهنگ اینجا که بدونم جدیدا اوضاع خراب شده و بعضیا میان عقده ه ...

تاپیک قبلتونو دیدم گفتید 97 اوضاع سایت خیلی بهتر بوده...

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟