2777
2789
عنوان

دیدین خاننده های قدیم چقد خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم ببین من اهنگ پارسال بهنام بانیو بخوام گوش بدم حالم بد میشه حرف من حرف ۵۰ساله که اگه اونا هی ...

ممکنه همین داغونای الآن واسه ۵۰ سال دیگه مفهومی بشه بعید نیست 

الان شما مثلا آهنگ ماه و ماهی رو مقایسه کنین با ریمیکس چیپس!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من که اصلاااا پاپ جدید ایرانی گوش نمیدم واقعاا چرت و پرتن

اهنگهای قدیمی یه چیز دیگن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

النم محسن یگانه احمدوند و شادمهر برای آینده عالی ان

اینا تو حال موندن اینده رو میخوان چیکار کنن 

البته بجز شادمهر که تنها خاننده امروزی مورد علاقمه

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

واقعا نمیتونم به نظرشخصیت احترام بزارم

تاکید میکنم شخصی!

ینی ب کسی ربط نداره من چه فکری راجب خواننده ها میکنم

ب هر حال هرکسی یه علاقه ای داره🙂

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

دقیقا، داریوش، ابی، معین، سیاوش، هایده، گوگوش... خداییش تو این دوره رو دستشون نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

آره

از همه نظر 

موسیقی صدا ترانه و همچی

خیلییی قشنگن

آهنگای هایده و منصور و ویگن فوق العادن واقعا

الان همش چرت و پرت میخونن همه تا یه آهنگی ترند میشه کل مارکت اون شکلی میشه😑

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

الآنم خوش صدا کم نداریمبهنام با نی ، راغب ، محسن یگانه ، گرشا رضایی ، زندوکیلی ، همایون و ...

اره ولی بعد چند سال دیکه تقریبا کمرنگ میشن عین یگانه 

ولی معین لنتی صداش عشقه واسه هر سن و دوره ای

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

واقعا عالین

خواننده های الان ب درد نمیخورن هرکی با ننش قهر میکنه ی میکروفون برمیداره میخونه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️