2777
2789
عنوان

میترسم آخرش خفه شم تو درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 37 پست
با میانگین ۳۰ یعنی میشه قبول شد ؟پزشکی تعهدی چه سالی قبول شدی بعد از یازدهم چه ماهی شروع کردی ؟

بستگی به شهرت داره من معدلم خیلی بالا بود و تراز ۹۶۰۰ بهم داد ک حتی نسبت به سال ۴۰۲ کم بود و حتی باید ۱۰ هزار میداد .اگ پیتونی معدل نزدیک به ۱۹.۵ بگیری ک من خیلی خودمو کشتم سرش یعنی تاپیکای دوران امتحانمو بخونی تا صب من بیدار بودم شب امتحان نمیخوابیدم میتونی با پیانگین سی تو شهر متوسط و رو به پایین تعهدی بیاری .تعهدی امسال ‌آوردم ورودی بهمنم ولی از الان به سی فکر نکن چون اگ به سی فکر کنی سطح توقعت میاد پایین باید بالاتری تارگت کنی . یازدهم از اولش

دانشجوی پزشکی 🩺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به شهرت داره من معدلم خیلی بالا بود و تراز ۹۶۰۰ بهم داد ک حتی نسبت به سال ۴۰۲ کم بود و حتی بای ...

سال شما فقط دوازدهم تاثیر داشت ؟

من ریاضی و شیمی خیلی ضعیفه مخصوصا ریاضی چیکار کنم براش به نظرتون اصلا سر در نمیارم از ریاضی چجوری بیست بشم ریاضی و حدود ۳۰ درصد برسم 

MICH

برا رسیدن به ۳۰ درصد مثلا زیست چه کتاب تست هایی رو خوندید که رسیدید به این درصد

گفتم میانگین سی زیستو باید بالاتر بزنی چون بقیه بالاتر میزنن من زیستم ۴۰ بود تیر .

الان میخوای استارت بزنی؟ یا پایه داری . اگ پایت خوبه ک بشین آزمون بزن .من ریاضی میانگینمو کشید پایین و الا زیستو باید بالا زد اگ پایت خوب نیست و شروع صفری خیلی سبز بزن خدا کریمه .ولی هیچ وقت تارگت نزن چون ذهنت ب اون راضی میشه و ازش میاد پایین تر برک برا ۶۰ ک بتونی ۴۰ بزنی 

دانشجوی پزشکی 🩺

سال شما فقط دوازدهم تاثیر داشت ؟من ریاضی و شیمی خیلی ضعیفه مخصوصا ریاضی چیکار کنم براش به نظرتون اصل ...

منم ریاضی ضعیف بودم براش کرمی ببین و موج آزمون بزن و رو نهایی خیلی وقت بذار برگ برندس . حتما نهایی بخون زیاد هم بخون . آره برا ما دوازدهم بود

دانشجوی پزشکی 🩺

بستگی به شهرت داره من معدلم خیلی بالا بود و تراز ۹۶۰۰ بهم داد ک حتی نسبت به سال ۴۰۲ کم بود و حتی بای ...

برا امتحان نهایی فقط کتابو میخوندید ؟یا از این کتابای آزمونهای شب امتحان هم استفاده کردید؟

MICH

برا امتحان نهایی فقط کتابو میخوندید ؟یا از این کتابای آزمونهای شب امتحان هم استفاده کردید؟

شب امتحان نه برا نهایی کتابو جویدم و فرمول بیست تمام درسا رو زده بودم از آبان طوری ک نمونه سوال کم اومد رفتم آزمونهای تشریحی پاز شرکت کردم ولی لازم نیست اونا همون فرمول بیست بسع

دانشجوی پزشکی 🩺

یعنی فیلم کرمی و ببینم قشنگ ریاضی یاد میگیرم حتی سطحم ضعیف باشه ؟

کرمی برا ضعیف خیلی خوبه . سالیانه فقط نبین چون یکم شل و وله . فینیتو ببین ک هم خلاصه اس هم واقعا قابل فهم .فقط حتما تکلیف میده حل کنی و آزمون بزنی و نترسی از تحلیل آزمون اصلا نباید بترسی اصلااا تمرینارو نزنی باختی ها .نگرانم نباش 

دانشجوی پزشکی 🩺

من زیست میخونم تو حافظم زیاد نمیمونه مثلا بخوام کل فصلشو حفظ باشم بخوام مثلا فقط تست بزنم کتاب و حفظ نکنم نمیشه  ؟

بعد تست زدنی اگر جوابشو بلد نباشی مثلا زیستو باید چیکار کنی برم جوابشو بخونم 

یعنی تست زیست جوابشو بلد نیستم فقط سوالاشو باید بخونم بعد برم جوابشو بخونم یا باید بلد باشم ؟

MICH

من زیست میخونم تو حافظم زیاد نمیمونه مثلا بخوام کل فصلشو حفظ باشم بخوام مثلا فقط تست بزنم کتاب و حفظ ...

حتما منبعت مناسب نیست .ولی اگ این شکلیه باید کتابو تو حافظه تصویری بسپاری و تو ذهنت بیاد حفظ هم میشی خود ب خود .و اگ جواب تستی رو بلد نیستی باید بری بخونی جوابشو دوباره تستو بخونی تو ذهنت تحلیل کنی و اگ نکته داره تو کتاب یادداشت کنی یک روز در میون بخونی .کتابو حفظ باید باشی ولی ن مث دینی حفظی ک میره تو جون آدم. یعنی بلدش باشی مثلا تاثیر فلان هورمون رو فلان غده با غده های کناری همه رو وقتی تو ذهنت میاری جلو چشمت بیاد

دانشجوی پزشکی 🩺

درصداتون و میشه دقیق بگید بعد شیمی و فیزیک و زیست فیلمای کیو دیدید برا آدم سطح ضعیف

دقیقو باید برم کارنامه نگاه کنم . فیلم حنیف همه پسنده خوبه ولی نکته تستشو دوست نداشتم . به خودت تلقین نکن ک ضعیفی 

دانشجوی پزشکی 🩺

حتما منبعت مناسب نیست .ولی اگ این شکلیه باید کتابو تو حافظه تصویری بسپاری و تو ذهنت بیاد حفظ هم میشی ...

اخه حجمش زیاده مثلا یک فصلو بخوام پاراگراف پاراگراف حفظ کنم شما سوال درمیاوردی کوتاه کوتاه حفظ میکردی یا کلشو از اول تا آخر حفظ میکردی برای حفظ کردن یک فصل زیست چقدر زمان لازمه؟

MICH