2777
2789
عنوان

پسری که قبلا عاشق بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 53 پست
اگه دسترسی داری زودتر تا دیر نشده حستو بهش بگو از بلاتکلیفی دربیا یا میگه اره یا میگه ن راحت میشی تا ...

بهش گفتپ حقیقتا واقعا موقعی گفتم که نباید میگفتم اصلا باور نکرد از اخرشم گفت تو خیلی پاکی من لاشیم ممیتونم بازیت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو زمانی گفت که مست بود...

مستی و راستی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جدی؟

اره تجربه کردم فقط یه دخترو میتونن از صمیم قلب بخوان و عین دختر خودشون پرورش بدن 

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

خب لاشی بودن بخاطر چی دختر باز بوده یا همون یه بار عاشق شدن قبل از تو؟؟

قبلا ۲۰ سالگی عاشق یه دختر میشه ۱۶ سالش بوده دختره هرچقدر تلاش میکنن بهم نمیرسن یه روز میبینه دخار خودشو اتیش میزنه از اون موقع از شهر خودش دور شده خانوادش فکر میکنن مرده از اون موقع هرشب رابطه ج داره ولی احساسی نه

اره تجربه کردم فقط یه دخترو میتونن از صمیم قلب بخوان و عین دختر خودشون پرورش بدن

۷ سال گذشته هنوز تو فکرشه..من خیلی ناراحتم چرا باید از همچین فردی خوشم بیاد یه ادم لاشی که بعد یک ماه هنوز فراموشش نکردم با اینکه عاشقش نبودم

۷ سال گذشته هنوز تو فکرشه..من خیلی ناراحتم چرا باید از همچین فردی خوشم بیاد یه ادم لاشی که بعد یک ما ...

بهتره نگی لاشی آخه تو چه میدونی اون چی کشیده که از طرف جدا شده😮‍💨

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

بهتره نگی لاشی آخه تو چه میدونی اون چی کشیده که از طرف جدا شده😮‍💨

لاشی؟؟بزار برات بگم بعد اون دختر هرشب با یکیه سه تا گوشی داره یبارداسکرین شات فرستاد بخدا بالا ۱۰ نفر دختر باهاشون چت میکرد یکی و قلبم سیو کرده بود یکی هم پیشنهاد داده بود تو ویس کال بودیم به دختر ۳۰ ساله پیشنهاد داد با همه دخترا گرم میگرفت از من ۱۶ ساله یه عالمه درخواست های مزخرف داشت