2777
2789
بله از کرونا بدتره پسرم گرفت

خانم پسر شما علایمش چی بود. پسر من دو هفته پیش گرفت. بستری هم شد. هفته پیش مرخص شد. خوب بود دوباره از دیشب تب خفیف کرده. تو رو خدا کسی تجربه داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییییی افتضاحه 

من گرفتم تب و لرز شدید ۴ روز تبم ۳۹،۴۰ بود 

سرفه های وحشتناک در حدی که رگهای سرم تیر می‌کشید از درد ، گرفتگی بینی ..

انگار یه مشت خاک ریخته بودن تو سینم 

یه هفته اصلا نمیتونستم از جام پاشم فقط رو مبل دراز کش بودم ، مامانم بنده خدا بهم می‌رسید ..

بعد یه هفته چند روزم اسهال بودم و بالا می‌آوردم ..

الان سه هفته شده ولی هنوز سرفه و خلط دارم ..

تو سه روز اول سه کیلو کم کردم ..

دخترمم گرفت تبش و سرفه اش زیاد بود سه بار رفت زیر سرم بچم .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

بااجازه استارتر برای حذف عکس کدوم نی نی یا روتگ کنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نترس مثل کرونا کشنده نیس

اره یه سری شایعه ها هس تو کشور ک کشندس فلانه بهمانه ولی اصلا اینطور نیست

شبه انفولانزاس علائمشم اسهالو سرفه و تنگی نفسه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

تو بیمارستان که بستری بود چند تا بچه فوت کردن تو اون چند روز متاسفانه ریه اش کامل عفونت کرده بود یکی ...

ب ریه ربط دارع یعنی؟! 

من از قبل اسم دارم و ریه ام عفونت داره الآنم ی مدتها ب شدت درد می‌کنه و سرمم ب شدن داغون شده 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

امروز با خبر شد م همکار همسرم فوت کرده

از همسرم پرسیدم علت چی بوده گفت گویا از این ویروس جدید‌گرفته

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

اینم بگم تو این سی سال عمرم اینطوری نشده بودم بینیم پره پر میشه میخوام خالیش کنم فین کنم پشت سرم و ک ...

دقیقا منم اینجوری بودم

هنوزم سرفه میکنم بغل های سرم‌ و پشت سرم درد میگیره بعد سه هفته ..

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خیلییییی افتضاحه من گرفتم تب و لرز شدید ۴ روز تبم ۳۹،۴۰ بود سرفه های وحشتناک در حدی که رگهای سرم تیر ...

خدا ب دادمون برسه پس این چ گوهیه اینجور افتاده بین مردم چرا میخان مرض بندازن تو جون مردم