2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 151 پست
هررررکاری بگی ۳ ماهه

دختر منم دو ساله یبوست شده 

شکمش رو ماساژ میدم ، بهش بشین و پاشو میگم انجام میده ،شربت میدم ، یه موقع ها هم شیاف بیزاکودیل میدم درجا کارشو انجام میده ،شیاف گلیسیرین هم میزارم براش ، روغن زیتون میدم بهش ، شیر نارگیل ، خاکشیر و بارهنگ با آب جوش نبات ،انجیر ، کمپوت انجیر، برگه زرد آلو ، آلو، جوشانده خل ختمی و گل محمدی 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم دو ساله یبوست شده شکمش رو ماساژ میدم ، بهش بشین و پاشو میگم انجام میده ،شربت میدم ، یه موقع ...

اثر دارع؟ هرچندروز پی پیی میکنه؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پس چرا رو بچه من اثر ندارع؟ پیدرولاکسو از همون روز اول دادی شکمش هروز کار کرد؟

ببین من روزی ۳_۴قاشق پودر میدادم و کنارش هم شربت..یکی دو روز طول کشید تا اثر کرد.الان هم اگه بهش ندم کار نمیکنه.شما از شکنش عکس نگرفتی؟

میوه کیوی هم خیلی عالی جواب میده،پودر تخم کتان هم فوری روده رو تخلیه میکنه اینا رو جهت اطلاع داشته ب ...

راست میگه اسی کیوی عالیه ، آب پرتقال  ، کاهو و سبزی هم بده ، ادویه داخل غذاتو کم کن فلفل دارچین  زنجبیل نریز گرمی جات نده بهش 

اومد صابون بیرون؟

آره دیگه صابون داخل مقعد و اطرافش و  لیز میکنه دفع میکنه ..واسه بچه خواهر شوهرم که جواب داد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مرسی گل

چند روزی به اسهال بیندازش

کره فراوان بده البته محلی

اب ولرم ناشتا

میوه های ملین نارنگی پرتقال خصوصا کیوی

انار و موز نده

ژلاتینم خوبه

برگ خشک زردآلو رو بجوشون نرم شد کره بزن

ان شاءالله خوب بشه

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
ببین من روزی ۳_۴قاشق پودر میدادم و کنارش هم شربت..یکی دو روز طول کشید تا اثر کرد.الان هم اگه بهش ندم ...

ن دکتر ننوشت 

رو پودر نوشته به ازاری هرکیلو وزن ۴۰ گرم 

دکترم گفت روزی نصف میدی تا ۳ ماه بعدش روز درمیان

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دختر منم یبوست داره.طبق دستور دکتر بهش پودر پیدردلاکس میدم .خداروشکر مسکلش خیلی بهتر شده

ا

اثر دارع؟ هرچندروز پی پیی میکنه؟

به میل خودش باشه ۳ الی ۴ روز ولی با  خوردن هر روز یک مشت برگه زرد آلو خیس خورده،  هر روز مدفوع می‌کنه 

پس چرا رو بچه من اثر ندارع؟ پیدرولاکسو از همون روز اول دادی شکمش هروز کار کرد؟

راستی اگر پیدرولاکس میدی باید صبح که از خواب بیدار میشه هنوز چیزی نخورده ناشتا بدی بهش بخوره وگرنه اثرش کم میشه کار نمیکنه

بعدشم فکر‌کنم پسر شما بیشتر استرس اظطراب داره 

مشکل گوارش نداره ببر پیش روانشناس کودک 

چند روزی به اسهال بیندازشکره فراوان بده البته محلیاب ولرم ناشتامیوه های ملین نارنگی پرتقال خصوصا کیو ...

میدونی خیلی بد خوراکه اینایی ک گفتی به هیچ عنوان نمیخوره کلی هم گریه میکنه 

پودر میریزم تو ابمیوه بزور  میخوره کره اصلا

من پسرم یبوست خیلی شدی داشت.ماهی دوبار اونم با شیاف گلیسیرین.یکی از دوستان دورمون گفت صابون تمیز رو بردار  با چاقو به اندازه های لوبیا ببر به جای شیاف استفاده کن برای پسرت.همون شد.مثل آب رو آتیش

امتحانش برهی یکبار ضرر نداره عزیزم  

فقط با چتقاو تیزی دور و برش رو بگیر تا  موقع  استفاده اذیت نشه

دختر منم دو ساله یبوست شده شکمش رو ماساژ میدم ، بهش بشین و پاشو میگم انجام میده ،شربت میدم ، یه موقع ...

خخخ خل ختمی= گل ختمی 

اشتباه نوشته