2777
2789
عنوان

دستم به دامنتون پسرم سه ماهه یبوست داره تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 151 پست
راستی اگر پیدرولاکس میدی باید صبح که از خواب بیدار میشه هنوز چیزی نخورده ناشتا بدی بهش بخوره وگرنه ا ...

ن بابا استرس چی؟ 

مطمئنم استرس نداره 

ولی مطمئنم روده هاش  مشکل داره دهنش بوی بد میده گاز معدش از اولم زیاد بود 

دکتر گفت پیدرو لاکسو بعد صبحانه بدم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میدونی من ۳ ماه پیش به قصد طلاق رفتم خونه پدرم اینم بچرو نداد ۱۰ روز بعدش ک برگشتم بچم دیگ دستشویی ...

ای جانم...

ی راه حل خونگی هم دارم میگن موقع مدفوع بچه رو توی آب ولرم ک یکن داغ باشه بذار تا بازی کنه همونجور، یهو راحت مدفوع بیرون میاد،شاید گاهی ده دیقه تا ی رب طول بکشه،بچه رو تنها نذار اگه کوچیکه،یادمه بچه ام از مدفوع خودش ترسیده بود تو حموم تو تشت گذاشتمش تا با اسباب بازیاش بازی کنه،یهو مدفوع اومده بود رو آب بچه بدجور ترسید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم یبوست خیلی شدی داشت.ماهی دوبار اونم با شیاف گلیسیرین.یکی از دوستان دورمون گفت صابون تمیز رو ...

مرسی عزیزم حتما انجان میدم دیگ خسته شدم بریدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
راستی اگر پیدرولاکس میدی باید صبح که از خواب بیدار میشه هنوز چیزی نخورده ناشتا بدی بهش بخوره وگرنه ا ...

یعنی از استرس هم میشه؟

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
ن دکتر ننوشت رو پودر نوشته به ازاری هرکیلو وزن ۴۰ گرم دکترم گفت روزی نصف میدی تا ۳ ماه بعدش روز درمی ...

نمیدونم ان شالله خدا کمکش کنه من تجربه ی خودمو گفتم.ولی شما به حرف دکتر خودت گوش بده . مشکل دختر من خیلی قدیمی بود و شکمش پراز مدفوع.البته باید دوباره ببرمش ببینم نظر دکتر جیه بهتر شده یا نه؟

ای جانم...ی راه حل خونگی هم دارم میگن موقع مدفوع بچه رو توی آب ولرم ک یکن داغ باشه بذار تا بازی کنه ...

میبرمش حموم زیر دوش شکمشو ماساژ میدم ولی هیچ 

میدونی مشکل چیه   اینکه احساس پری نمیکنه ۸ روز غذا میخوره یبار ندیدم بگه شکمم درد میکنه 

نمیدونم ان شالله خدا کمکش کنه من تجربه ی خودمو گفتم.ولی شما به حرف دکتر خودت گوش بده . مشکل دختر من ...

سونوگرافی بردی؟ الان خوبه؟ 

من بچه ام یبوست داشت دکتر گلیسیرین داد ولی گفت تا فلان مدت استفاده کن،خیلی نباید استفاده کرد ضرر دار ...

آره آنتی‌بیوتیک ها آب بدن رو کم می‌کنند باعث یبوست میشه

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
سونوگرافی بردی؟ الان خوبه؟

الان هم به کمک همین پودر شکمش کار میکنه .ولی خداردشکر دیگه لباس زیرش کثیف نمیشه.فکر کن دختر بزرگ همیشه لباسش کثیف بود و بو میداد...سونو هم داد مشکلی نبود.

میبرمش حموم زیر دوش شکمشو ماساژ میدم ولی هیچ میدونی مشکل چیه اینکه احساس پری نمیکنه ۸ روز غذا میخو ...

فیلم ماساژ رو از نت بگیر 

زیر دوش چرا ماساژ میدی ؟؟

باید به پشت بخوابه روده بزرگ رو با دستات حرکت بدی.

واسه همونه جواب نمیگیریقبل صبحانه امتخان کن دوسه روز

از فردا قبل صبحانه میدم 

فیلم ماساژ رو از نت بگیر زیر دوش چرا ماساژ میدی ؟؟باید به پشت بخوابه روده بزرگ رو با دستات حرکت بدی.

فردا انجام میدم

الان هم به کمک همین پودر شکمش کار میکنه .ولی خداردشکر دیگه لباس زیرش کثیف نمیشه.فکر کن دختر بزرگ همی ...

انشالله بهتر بشه ولی دکتر ببر دکتر گفت زیاد بدی تنبلی میاره

یعنی از استرس هم میشه؟

ببین بچه من بدو تولد مشکل داشت مث مشکل خیلیای دیگه سالها درگیر بودم پس مشکل خود روده اس

ولی بچه ایشون ۵ سالشه سابقه قبلی نداره فقط همین سه ماهه یهو اینجوری شده 

میگن که قصد جدایی هم داشتن پس معلومه محیط خونه به بچه استرس وارد کرده 

خب مشخصه دلیل از چیه 

یه روانشناس صحبت میکرد میگفت ۷۰ درصد مشکلات گوارشی هیچ‌منشا جسمی نداره فقط بر میگرده به اعصاب