2777
2789
عنوان

امروز یه پسره تو خیابون ازم آدرس پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 124 پست
سه روز تعلیق شدم آخه چرا من بین این همه کاربر🤣

آخه تو تنها کسی بودی که زنده موندی توی اون تاپیک منو که مورد اون دختره رو هم خورد فقط تو موندی تو صحنه جرم 😂😂

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از من نتونست بککنه من زرنگ بودم جاخالی دادم😂این که ۱۴۰۲ خورده

آره من چنتا کاربری دارم 😂😂😂😂همه واسه قبلا

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

نمیدونم. خودش در درونم از قبل وجود داشته.آح، ببین بدون اینکه بی ادبی کنم رک جواب دادم حالا من اینو ا ...

نه اینطورارم نیس برادر 

چرا فک میکنید ما خانما خشنیم 😂

ی ایده خیلی جالب برا تاپیک های بعدیم دارم حتما تگت میکنم که بیای

اوکی میام

اونی که پروفش عکس دختر بود کلا تعلیق شد؟شما هم کلا تعلیق شدی؟

نه من یکماه تعلیق شدم اون یکی رو نمی‌دونم 

اولا این موضوع اصلا به اومدن اقایون در نی نی سایت مربوط نمیشهچرا اینو نمی پذیرید که امنیت ما خانما ا ...

اینو به اون کوته فکری بگو که بهت درخواست داده نه بمن که چند تا در خواست دوستی در همین دو روز داشتم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من با خواهر حبیب یه بار صحبت کردم اول فکر کردم اونی😁

نه اون نیستم😂😂😂 خودت داری میگی دیگه اون خواهرمه