2777
2789
تا جایی که من میدونم،برفن تبو پایین نمیاره،درد تسکین میده

پسر من خیلی تبش زیاد بشه و استامینوفن اثر نکنه دوساعت بعدش بروفن میدم سریع میاد پایین تبش..بروفن واسه تب خیلی بهتر جواب میده

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر گفت یکبار بروفن ۴ساعت بعد استامینوفن بین این دوتا میتونی شیاف بذاری پاشویه رو قبول نمیکنه

من دکترهایی که رفتم میگفتن بین تب بر ها حداقل فاصله‌ ۴ساعت یکبار هست 

اگر دکتر به شما گفته و مطمئن هستین شیاف رو استفاده کنین

دادم پاشویه رو نمیذاره

یه لگن کوچیک اب بذار پاهاش بذار توی اب بگو اب بازی کنیم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من دکترهایی که رفتم میگفتن بین تب بر ها حداقل فاصله‌ ۴ساعت یکبار هست اگر دکتر به شما گفته و مطمئن هس ...

همون چون مطمئن نیستم شک دارم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
یه لگن کوچیک اب بذار پاهاش بذار توی اب بگو اب بازی کنیم

دیشب چون تبش ۴۰درجه بود دکتر گفت دیازپام بده تشنج نکنه 

از دیشب بیچاره گیجه خوابه بیدار نیست 

دست میزنم بهش هم گریه می‌کنه 

عه باشه الان میزنم

لباس نازک تنش کن کامل لختش نکن پاشویه ش کن با اب ولرم و نک و کمی سرکه سیب

پیاز بدار کف پاش

سعی کن اب بدی جیش کنه

اینا خلاصه تجربه م بود

ان شاءالله میاد پایین

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
مال من یک سالش بود گفتتا الان که پنج سالش هست همینجور میکنمپیازم نصف کن بذار کف پاش جوراب بکن پاشبرا ...

یکم پیش گذاشتم یکم کم شد تبش

دیشب چون تبش ۴۰درجه بود دکتر گفت دیازپام بده تشنج نکنه از دیشب بیچاره گیجه خوابه بیدار نیست دست میزن ...

الهی بمیرم بدترین درد همین تب هست .بچه منم تبش نزدیک 40بود بردمش دکتر کفت ممکنه تشنج کنه نصف امپول بتامتازون زد اونموقع خیلی نگران بودم نمیدونستم امپولش ضرر داره بعدش فهمیدم خیلی نگرانم از اونموقه.جوراب با اب خیس کن پاش کن به هر نحوی شده تبش بیار پایین خط ناکه