اول اینکه اصلا نمیتونم عکس بفرستم چون خواهرشو زنداداشاش تو سایت هستن،خسته شدم دیگه،از چهره ام اندامم قدم پر پشت بودن موهام رنگ پوستم از همه چی اشکال میگیره تازه ادامم در میاره میگه چرا حرف میزنی این شکلی میکنی خودتو
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نمیخوام بگم فوق العادهام ولی مشکل خاصی ندارم فقط پوستمه که اونم دکتر میرم،آخه چی رو عمل کنم دماغم به صورتم میاد اندامم به اندازه اس نه شکم دارم نه پهلو همه چی اندازه اس من نمیدونم چشه
خب چه بهتر. نه اهانت و بی ادبی داره نه دور از واقعیته🙃
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄