2777
2789
عنوان

ب نظرتون حق دارم از خواهرم ناراحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 33 پست
سطح پایین بودنشون بخوره تو فرق سرشون اینکه خیلی راحت ب ما توهینن میکنن بی احترامی میکنن خیلی اذیتم ک ...

ببین این خودش نشون دهنده ی اینه که سطح فرهنگ و شعورشون پایینه که به این راحتی به شخصیت آدما توهین میکنن 

رک و راست بگم دخالت نکنید .بذارید خودش خوب و بد بفهمه .نمیگم خانواده شوهرش اوکی هستن ولی شما هم فک ن ...

عزیزم ن شما منو میشناسی ن من شمارو ک بخام بترسم دروغ بگم من خودم اینو میدونم ک اصلأ همون اول ک ازدواج کرد شوهرش بدون هیچ دلیلی گفت خونه خواهرت نرو حتی اون موقع این بهانه رو نداشت ک مثلأ خواهرات دخالت میکنن ارتباطشو با تمام دوستاش قطع کرد با خالم قطع کرد خب اینا چ ربطی ب دخالت کردن ما داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دخالت کردن ینی خودتو بندازی وسط زندگیه دیگران اما یاد دادن این ک احترام برای خودت بخری خیلی فر ...

کارتون بازم اشتباهه .

انگاری دامادا بچسبند به خواهرخودشون .

لطفا بزارید خودش تصمیم بگیره .

عکس العمل نشون دادن جز سیاست های درست نیست .

وقتی خواهرشوهر زر میزنه بی محلی کار درستشه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
عزیزم ادم وقتی چیزی به کسی یاد میده که بدونه اون بلده چی کار کنه نه این که بره بدتر کنه یا لو بده یا ...

ول کردم واقعأ خدای بالاسرم شاهد چند بار ی مسائلی بین خودش و شوهرش پیش اومد واسه من تعریف کرد من باهاش دعوا کردم و گفتم حق با شوهرته چرا فلان کارو کردی هیچوقت شیرش نکردم فقط از اول بهش گفتم اجازه نده کسی ب خودت و خانوادت توهین کنه محکم وایسا ک دیدم حالیش نیس بیخیال شدم

عزیزم ن شما منو میشناسی ن من شمارو ک بخام بترسم دروغ بگم من خودم اینو میدونم ک اصلأ همون اول ک ازدوا ...

روز بله برون و عقد کنون خاله تون خواهرتون شاید رفتارخاصی داشتند.

کارتون بازم اشتباهه .انگاری دامادا بچسبند به خواهرخودشون .لطفا بزارید خودش تصمیم بگیره .عکس العمل نش ...

منظورم همین بود دقیقأ بی محلی کردنم خودش ی عکس العمله حتی بهش گفتم بی محلی کن شرمندشون کن صحبت کن هرکاری میکنی بکن فقط ی کاری کن مثل ی بز رفتار نکن ک انگار نمیفهمی و برات مهم نیست تنها حرف من همین بوده

شماهم چند وقت هیچی بهش نگید ازشم هیچییی نپرسید چیزم میخواست به شما بگه یا باگریه تعریف کنه بگین به ما ربطی نداره،از مساءل بین خودتون باباتون وخونتون هم چیزی پیشش تعریف نکنید اینطور که بوش میاد خودهرتون سادس که خانواده شوهرش فهمیدن از جایی خط مبگیره 

ماهم از این دامادا داریم .

کم هم نیستند .

بازم زنهاشون زرنگند سیاست دارند چه جوری شوهرشون را داخل دستاشون بگیرند ولی صدردصد با خواهر  محدودیت رابطه دارند .

پا خواهرا هم دخالتی نداریم .

خودشون یاد میگیرند بساط خانواده شوهر را جمع و جور کنند .

سطح فرهنگیشون هم به شدت شر هستند .ولی لازمه خواهرتون عین خودشون شر بشود .همین .

ن اصلأ خاله منو ندیدن خواهرم تلفنی باهاش درارتباطه دیگه باید چیکارشون میکردیم ما بدون مادر من ک باردار خواهر بزرگم خودش تک و تنها براشون مجلس گرفت چون تعدادشون زیاد بود ما ی دونه مهمونم دعوت نکردیم چون گفتن ما فلان قدر مهمون داریم باید فلان روز باشه مرتسم فلان ساعت باشه گفتیم چشم واقعأ همیشه بهشون احترام گذاشتیم الانم اصلأ برام مهم نیستن شایدم حق دارن فکر کنن ما دخالت میکنیم اوایل زندگی چون شناخت کافی نیست خانواده ها گاهی براشون این تصور پیش میاد طبیعیه ولی دیگه خود خواهرم ک میدونه ما خیر و صلاحشو خاستیم من از خواهرم ماراحتم ن اونا

عزیزم شما الان به نظر. میاد که داری به خواهرت کمک می‌کنی خب دوس نداری کسی خواهرت رو اذیت کنه درسته؟ولی خواهرت می‌ره حرفهای شمارو به اونا انتقال میده که اونام فهمیدن،از اون طرفم میاد حرفهای اونا رو به شما میگه

بشینید قاطعانه با پدرت حرف بزنید با خواهرت،بگید حالا که سر ما داره زندگیت از هم می‌پاشه،دیگه یا باید سازش کنی بری با اونا دوست شی زندگی کنی یا جداشی

دیگه هم نیا به ما چیزی از زندگیت بگی،به جز تالار واسه عروسی هم هیچ مجلسی بگو ما دیگه شرکت نمی‌کنیم،اونا خودشون یه شب جشن بگیرن برن سر زندگی 

بقران دوسال نامزدی هفت سال بعد از عروسی دخالت هردو خانواده ماروبیچاره کرد تا تصمیم گرفتم دیگه هیچی به هیچکس از خودم وزندگیم نگفتم درست شد همه چی

منظورم همین بود دقیقأ بی محلی کردنم خودش ی عکس العمله حتی بهش گفتم بی محلی کن شرمندشون کن صحبت کن هر ...

خواهرتون را بزارید خودش از پس زندگیش بربیاد .

من کاری با خواهرم کردم هرگز یادم نمیره .خواهشا دلسوزی نکنید .هر اتفاقی افتاد میندازند گردن شما .

بی محلی کردن سنگین بودن و خواهرتون سعی کنه روی پای خودش وایسه .

کاری که باعث پیشرفت شغلی معنویش مثل کسب اموزش هست انجام بده .

از این خانواده ها کم نداریم .

ولی عروساش پوست کلفت زرنگند .خسیس هم باید باشه .

درضمن خواهر و مادر ادم کلأ خانواده ادم هر رفتار هم بکنن هیچکس حق نداره بگه قطع رابطه کن باهاش هیچ جای قانون شرع و عرف ب هیچ دلیلی این اجازه رو ب طرفین نمیده

ن اصلأ خاله منو ندیدن خواهرم تلفنی باهاش درارتباطه دیگه باید چیکارشون میکردیم ما بدون مادر من ک بارد ...

اشکال همینه .نباید جشن میگرفتید .اونا حس دخالت دیدند .خواهرتون نخواهد کاری ازتون در نمیاد .دیگه در بقیه مراسم کار و کمک نکید .زندگی خودتون را بکنید .از سر دلسوزی میگم کمک شما به ضرر خواهرشماست .بزارید محک باشه خودش مشکلات را حل کنه .حتی اگر طلاق شد .

عزیزم شما الان به نظر. میاد که داری به خواهرت کمک می‌کنی خب دوس نداری کسی خواهرت رو اذیت کنه درسته؟و ...

من ب اونا حق میدم فکر کنن ما دخالت میکنیم خب فهمشون درکشون در همین حد یا شاید خواهرم این وسط باعث سو تفاهم شده گور پدر خانواده شوهرش ذره ای برام اهمیت ندارن ولی خود خواهرم چرا مارو مثل اونا نگاه میکنه این حرفش ینی چی؟؟؟