2777
2789
عنوان

شوهر نونوا‌ یا کارگر یا دست فروش یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 4619 بازدید | 167 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سره در حال پول شمردنن نه مالیات میدن نه اجاره مغازه نه سرمایه هیچی من شوهرم میگه یه خانم گدا خیلی ...

💔🗿😂والا  بعد اونوقت من هزار تومن ته حسابم نیس

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
من پز تحصیلات رو ندادم آدمی که مثل شما بلد نیست به نظرات بقیه احترام بزاره و از اول با گستاخی جواب م ...

اولا که من پست درک کردن شما را جواب دادم

تحصیلات هیچ ربطی به درک کردن نداره 

درک کردن آدم ها از عواطفشون سرچشمه میگیره از دل آدم ها هست 

نه تحصیلات

گلم شعور و تحصیلات شما از طرز حرف زدنتون پیداست از تحصیلات فقط کتابی خرف زدنش را یاد گرفتی 

بابا از لابه لای کتاب هات بیا بیرون

بیا تو جامعه بگرد با مردم در ارتباط باش

اتفاقا 

پول حرف اول را میزنه 

همون مدرک شما و تحصیلاتتون تو این مملکت با پول و رشوه و پارتی برا یه کاری موثر هست 

ببین تو همین سایت خیلی آدم های محترمی هستن که آدم کیف میکنه باهاشون حرف بزنه 

نفوذ و حرف زدن آدم ها تو اجتماع به تحصیلاتشان نیست به فن بیانشان و اعتماد بنفسشون و مهارت و تجربشون هست نه تحصیلات

کشور ما ۹۰ درصد افراد تو کاری مهارت دارندو پیشرفت کردند  که اصلا به رشته تحصیلی‌شان نمیخوره  

اگه میخوای آدم موفقی بشی از اون کتاب ها تحصیلی بکش بیرون ۶ تا کتاب جامعه نگری و روان نگری بخون حتما بکارت میاد

کارگر خوش هیکل که باشگام بره🤣

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اولا که من پست درک کردن شما را جواب دادمتحصیلات هیچ ربطی به درک کردن نداره درک کردن آدم ها از عواطفش ...

من از نظر خودم آدم موفقی هستم شما هم مثل اینکه موفقیت رو ققط تو پول میبینی یه مکانیک ته نه موفقیتش این هست که ماشین های خارجی بیان مغازش کارای اونا رو انجام بده 

ولی یه استاد دانشگاه  یا یه معلم کنکور یا یه پزشک و پرستار و ... خیلی کارهای بزرگتری رو میتونن انجام بدن میتونن به پیشرفت جامعه کمک کنن  جون آدما رو نجات بدن ولی یه مکانیک تا آخر عمرش فقط یه مکانیک هست 

امیدوارم که منظورم رو درک کرده باشی آدم های باشعور هم بین تحصیل کرده هست هم بین کسایی که تحصیلات ندارن آدم بی‌شعور هم همینطور 

ولی اکثریت ادم های با شعور تحصیلات دارن 

اینم که میگی حرف اول رو فقط پول میزنه تو جامعه ما اینطور هست که با رشوه دادن کار هاشون رو راه میندازن تو بقیه جاها فرق داره همه جانبه به قضیه ها نگاه کن