2777
2789
عنوان

شوهر نونوا‌ یا کارگر یا دست فروش یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 4609 بازدید | 167 پست
شاید درک بالا داشته باشن ولی تحصیل کرده یه چیز دیگس کسی که درس میخونه یعنی اراده بالایی داره میتونه ...

عزیزم انگار زندگی رو خوب نگرفتی تا الان به اینم فکر کن که خیلیا بخاطر داشتن یه تیکه نون نداشتن پول تحصیل به اجبار ترک تحصیل کردن وگرنه کیه که دوس نداره نون راحت بیاد سر سفره ش یکم فکر کن شاید تجدید نظر کردی ولی تا اینجای زندگی من ندیدم کسی که تحصیلات بالا داره از اونی که تجربه بالایی داره بیشتر درک و شعور داشته باشه 

من از نظر خودم آدم موفقی هستم شما هم مثل اینکه موفقیت رو ققط تو پول میبینی یه مکانیک ته نه موفقیتش ا ...

چرا دیدگاهتان اینه یه آدم مکانیک تا آخر عمرش مکانیک میمونه 

این روزا کار و کاسبی شغل آزاد بهتر از یه استاد دانشگاه هست

اتفاقا اون مکانیک سرعت رشدش بیشتر از استاد هست 

عزیزم اینجا یه سایت عمومی هست هم شما نظر خودتون را گفتید هم من

دشمنی هم با هم نداریم 

نظرت جیه دیگه ریپ نزنیم که از هم رنجیده تر نشیم

انشالله هرجا هستید موفق باشید 

هرکس موفقیت خودش را تو دیدگاه خودش از جامعه میبینه

اگه حرفم ناراحتت کرده ببخشیدعصبی شدم دست خودم نبود 

آدمیزاد از یکساعت دیگه خودش خبر نداره 

تا این شب صبح بسه هزار اتفاق میوفته

شبتون خوش   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دیدگاهتان اینه یه آدم مکانیک تا آخر عمرش مکانیک میمونه این روزا کار و کاسبی شغل آزاد بهتر از یه ...

دلیلش اینه که موفقیت یه تعریف نسبی داره و از نظر هر کس متفاوت هست شما موفقیت رو تو درآمد بالا میبینید من تو چیز دیگه ای میبینم 

من هم از شما معذرت میخوام اگر صحبت هام باعث شده که رنجیده بشید شبتون بخیر و نیکی 

چرا دیدگاهتان اینه یه آدم مکانیک تا آخر عمرش مکانیک میمونه این روزا کار و کاسبی شغل آزاد بهتر از یه ...

استادم سرکلاس گفت جیگرکی کنار خیابون درآمدش چندین برابر منه!

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

قطعا نونوا، تو شهر ما یه نونوایی خفن باز شده، اولش فقط تافتون بود الان همه چی داره، انواع نونای فانتزی، محلی، تابه ای، کنارش یه کافه هم زده کباب و قهوه و صبحانه داره، شبیه یخونست، شیکه و حیاطشم میز و صندلی و آلاچیقو شومینه هیزمی مدرن کار کرده. بزرگ آنچتانی نیست ولی خیلی شیک و باکلاسه و البته کیفبت نون اصلیش که تافتونه عالیه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۹   وزن هدف  ۶۰

هر کدوم که عشق خدا و اهل بیت(ع) تو قلبش بیشتر بود

یه مرد واقعی

شغل و درامدش مهم نیست

اما حلال بودن درامدش مهمه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

فقط شعور داشته باشه

شوهر من از سرشب تا الان داره فحشم میده 

الانم صداش میاد

کاش یه کارگر یا نگهبان بود ولی مهربون بود و درک و شعور داشت

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
فقط شعور داشته باشهشوهر من از سرشب تا الان داره فحشم میده الانم صداش میادکاش یه کارگر یا نگهبان بود ...

هعیی ایشالا خدا کمکت‌ کنه💔

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫