2777
2789
عنوان

شوهر نونوا‌ یا کارگر یا دست فروش یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 167 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال خودشه

خب پس اوکیه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
[QUOTE=367485060]کسی که تحصیلات نداره مثل شما از راه میرسه شروع میکنه به فحاشی کردن احترام خودتونو د ...

من پز تحصیلات رو ندادم آدمی که مثل شما بلد نیست به نظرات بقیه احترام بزاره و از اول با گستاخی جواب میده شعور که نداره هیچ به درد جرز دیوار هم نمیخوره 

بعد از اینکه من پستم رو گذاشتم و شما هم جواب پست من رو دادین چند نفر دیگه هم نظز خودشون رو در مورد پست من گفتن برو فرق حرف زدن آدمای تحصیل کرده رو با خودت نگاه کن 

کسی که نانوا یا مکانیک یا هر شغل دیگه ای هست اگر بخواد از یه شهر به شهر دیگه مهاجرت کنه با مشکل مواجه میشه با آدمایی که خارج از کشور زندگی میکنن به راحتی نمیتونه ارتباط برقرار کنه با چند تا دکتر و مهندس و استاد دانشگاه وقتی یه بحثی شروع میشه نمیتونم صحبت کنه تو اداره ها نفوذ به اندازه آدم های تحصیل کرده نداره پس بین این دو تا آدم خیلی تفاوت ها وجود داره همه چی پول نیست مهم اینه که بتونی در هر شرایطی پول در بیاری یه معلم وقتی که جنگ یشه یا بیماری بیاد همه جا تعطیل بشن درآمد داره یه پزشک همونطور ولی یه مکانیک اینطور نیست 

یه سره در حال پول شمردنن نه مالیات میدن نه اجاره مغازه نه سرمایه هیچی من شوهرم میگه یه خانم گدا خیلی هم خوشگله برای شوهر من میگفته اینقد پول می‌شماریم حالمون از پول بهم میخوره دیگه کارت خوان گرفتن به شوهرم گفته حیف زن دارم وگرنه میگرفتمت