جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه جدی میگم قرار یه ماه دیگه برم نمیدونم باید در مورد چی حرف بزنیم
به نظرت ازش بپرسم قصدش از آشنایی چیه ؟ بد میشه البته میدونم قصدش ازدواجه ولی گفت برای آشنایی بیشتر
سپاس از گذارم از تمامی هم نوعانم از چشمهای مهربانشان، از لبخند دلنشینشان از گرمای وجودشان و از دست یاری رسانشان در هنگام نیاز که خوشه ای از عشق خدا است .
من خودم تاپیک هرکی که نیاز داشترو زدم و تعلیقم نشدم هیچوقت☺️
مبشه تایپک هر منو بخونی
سپاس از گذارم از تمامی هم نوعانم از چشمهای مهربانشان، از لبخند دلنشینشان از گرمای وجودشان و از دست یاری رسانشان در هنگام نیاز که خوشه ای از عشق خدا است .
نه دیگه نپرس فکر میکنه عجله داری واسه شوهر کردن ببین چطوری پیش میبره اگه داره تلاش میکنه واسه به دست ...
آخه نمیدونم قراره که درباره چی صحبت کنیم از طرفی من اصلا نمیخواد وارد رابطه ای برای ازدواج نیست بشم
و از طرفی الان هم تا دو سال دیگه شرایط ازدواج نیست 😐
به دلم نشسته ولی نمی دونم
نه دیگه نپرس فکر میکنه عجله داری واسه شوهر کردن ببین چطوری پیش میبره اگه داره تلاش میکنه واسه به دست ...
و نمیدونم چطوری بهش بگم که مثلا تا دوسال دیگه صبر کنه ولی در ارتباط نباشیم یعنی در ارتباط باشیم ولی نه اون مدلی😶
منم عین تو صبر کن بنظرم کاری نکن نهایتا چند وقت دیگه متوجه میشی اون آدمش هست یا نه
وایی ببین محل کارمون یکیه بعد ایشون مذهبیه قشنگ نگاهش و احساس میکنم که از اتاق دیگه از تووآینه ای که داره منو نگاه میکنه یا مثلا به بهانه های الکی میاد اونجا یا بعضی روزا از قصد میرم جای دیگه میشینم که مشخص نباشه بعد میبینم که در تلاشه ببینه من اومدم یا نه