2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باید همونجا زانو بزنه

نه جدی میگم قرار یه ماه دیگه برم نمیدونم باید در مورد چی حرف بزنیم

به نظرت ازش بپرسم قصدش از آشنایی چیه ؟ بد میشه البته میدونم قصدش ازدواجه ولی گفت برای آشنایی بیشتر

سپاس از گذارم از تمامی هم نوعانم  از چشمهای مهربانشان، از لبخند دلنشینشان از گرمای وجودشان و از دست یاری رسانشان در هنگام نیاز که خوشه ای از عشق خدا است . 
نه جدی میگم قرار یه ماه دیگه برم نمیدونم باید در مورد چی حرف بزنیمبه نظرت ازش بپرسم قصدش از آشنایی چ ...

نه دیگه نپرس فکر میکنه عجله داری واسه شوهر کردن 

ببین چطوری پیش میبره اگه داره تلاش میکنه واسه به دست آوردنت مشخصه اگه هم داره الکی کش میده و به قول معروف لاس میزنه کنسله 

https://daigo.ir/secret/2846740943

من خودم تاپیک هرکی که نیاز داشترو زدم و تعلیقم نشدم هیچوقت☺️

مبشه تایپک هر منو بخونی

سپاس از گذارم از تمامی هم نوعانم  از چشمهای مهربانشان، از لبخند دلنشینشان از گرمای وجودشان و از دست یاری رسانشان در هنگام نیاز که خوشه ای از عشق خدا است . 
هرکی حتی پیغوم بفرسته که میاد ولی نمیادم خاستگار محسوب میشه برای زیاد شدن لیست خاستگارها لازمه

كسى كه پيغام ميفرسته و نمياد نمونه بارز كسىِ كه فكر نكرده دهنشو باز ميكنه 

ليست خواستگارا خالى بمونه بهتره تا با اينا پر بشه

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
نه دیگه نپرس فکر میکنه عجله داری واسه شوهر کردن ببین چطوری پیش میبره اگه داره تلاش میکنه واسه به دست ...

آخه نمیدونم قراره که درباره چی صحبت کنیم از طرفی من اصلا نمیخواد وارد رابطه ای برای ازدواج نیست بشم

و از طرفی الان هم تا دو سال دیگه شرایط ازدواج نیست 😐

به دلم نشسته ولی نمی دونم 

آخه نمیدونم قراره که درباره چی صحبت کنیم از طرفی من اصلا نمیخواد وارد رابطه ای برای ازدواج نیست بشمو ...

منم عین تو 

صبر کن بنظرم 

کاری نکن 

نهایتا چند وقت دیگه متوجه میشی اون آدمش هست یا نه 

نه دیگه نپرس فکر میکنه عجله داری واسه شوهر کردن ببین چطوری پیش میبره اگه داره تلاش میکنه واسه به دست ...

و نمیدونم چطوری بهش بگم که مثلا تا دوسال دیگه صبر کنه ولی در ارتباط نباشیم یعنی در ارتباط باشیم ولی نه اون مدلی😶

منم عین تو صبر کن بنظرم کاری نکن نهایتا چند وقت دیگه متوجه میشی اون آدمش هست یا نه

وایی ببین محل کارمون یکیه بعد ایشون مذهبیه قشنگ نگاهش و احساس میکنم که از اتاق دیگه از تووآینه ای که داره منو نگاه میکنه یا مثلا به بهانه های الکی میاد اونجا یا بعضی روزا از قصد میرم جای دیگه میشینم که مشخص نباشه بعد میبینم که در تلاشه ببینه من اومدم یا نه

وایی ببین محل کارمون یکیه بعد ایشون مذهبیه قشنگ نگاهش و احساس میکنم که از اتاق دیگه از تووآینه ای که ...

خوش به حالت دلم خواست 🥲💔

[QUOTE=367486191]خوش به حالت دلم خواست 🥲💔[/QUOTE

ان شاءالله برای  شما هم عزیزم🌹برای قلب مهربونت

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم