2777
2789

دو تا تایپک قبلم توضیح دادم لطفا اونجا نظر بدید

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

چرا با خودت اینکارو میکنی !!

توضیح دادم خارش داره بعد انقدر میخاره باهاش ور میرم خون میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توضیح دادم خارش داره بعد انقدر میخاره باهاش ور میرم خون میاد

خب برو دکتر ممکنه به خاطر بارداری باشه هورمون‌ات به هم ریخته خارش تو بارداری اتفاقا زیاد میشه 

الحمدلله رب العالمین ...
خب برو دکتر ممکنه به خاطر بارداری باشه هورمون‌ات به هم ریخته خارش تو بارداری اتفاقا زیاد میشه

اره واسه بقیه بچه ها هم همین بودم 

هوش مصنوعی هم گفت واسه هورمونه

دنبال دکتر خوب میگردم فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هوش مصنوعی !🤔

بله چطور؟

همدم خوبیه آدمو قضاوت نمیکنه تجویز هاش هم خوبه😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40