2777
2789
بهار میره خونشون که میبینه تینا شب قبل خودکشی کردهبهار میگفته نمیدونم چیشد بیدار شدم دیدم‌رو تخت بیم ...

بهار فکر میکرد خواب بوده مرگ‌تینا از مادرش میپرسه مامان تینا کو و مادرش میزنه زیرگریه

و دوباره دنیا رو سر بهاز خراب میشه و اصلا براش حتی فکر کردن ب اینکه تینا نیست سخت بوده

از بیمارستان مرخص میشه و همین ک زایمان کزده یوده مراسم ختم و... تینا بوده

بهار میگفته میدونستم ی کاسه ای زیر نیم‌کاسه بوده اما ۵ ۶ ماه صبر میکنم و خودمو برای شنیدن حقیقت از ایلیا اماده میکنم 

تموم شد ؟

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار تینا که غیرقابل توجیه ولی خب بهار که میدونست از اول تینا عاشق ایلیاست چرا از نبودش توی دانشگاه سواستفاده کرد و به ایلیا نزدیک شد؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
کار تینا که غیرقابل توجیه ولی خب بهار که میدونست از اول تینا عاشق ایلیاست چرا از نبودش توی دانشگاه س ...

نه گفت نمیدونسته اون پسر ایلیاست 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
کار تینا که غیرقابل توجیه ولی خب بهار که میدونست از اول تینا عاشق ایلیاست چرا از نبودش توی دانشگاه س ...

نه دیگه ...بهار ایلیا رو ندیده بوده...قرار میشه تینا معرفیش کنه که مریض میشه و چند هفته نمیاد دانشگاه

نه گفت نمیدونسته اون پسر ایلیاست

اوکی.الان دوباره رفتم خوندم از اول متوجه شدم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بهار فکر میکرد خواب بوده مرگ‌تینا از مادرش میپرسه مامان تینا کو و مادرش میزنه زیرگریهو دوباره دنیا ر ...

کع ی شب از ایلیا میپرسه کع اون شب چیشد که خواهرم بهم ریخت

ایلیا دستای بهارو میگیره و با گریه میگه 

بهار تو عشق زندگیمی 

هوا ورم داشته بود گفته بودی تینا عاشقمه اصلا جوگیر شده بودم

و متوجه میشه که اون شب تو جشن تو اون ۴۰ دیقه رابطه ج..داشتن 

ینی ایلیا تجاوز کرده بوده و تینا راضی نبوده 

و بهار میگه وقتی اینارو میشنوم فقط ب این فکر کزدم که ففط میخوام از زندگیم این بشر بره

و طلاق میگیرن 

کع ی شب از ایلیا میپرسه کع اون شب چیشد که خواهرم بهم ریختایلیا دستای بهارو میگیره و با گریه میگه بها ...

تینا  تو اون مدتی که درگیری داشته با خودش و حالش بد بوده همه چیزایی ک بهش میگذشته تو دفتر خاطراتش مینوشته 

و بهار بعد از مرگش این دفترو پیدا میکنه

تینا تو اون دفتر نوشته کع ایلیا اون شب میره بهش میگه مت دوست دارم این پسره رو ول کن من عاشقتم توام عاشقمی و بزور بهش تجاوز میکنه

و تینا نمیتونسته تحمل کنه که ب خواهرش خیانت کرده و کار خودشو تموم میکنه و تو صفحه های اخری که نوشته بوده فقط نوشته بوده بهار منو ببخش بهار منو ببخش

تینای دوم یعنی بچه ی بهار بیشتر عاشق اسم خودش میشه 

و از پدرش فاصله میگیره

سیاوش بعد از ۶ سال ازدواج میکنه 

ایلیا کلا ازدواج نمیکنه و فقط با بچه هاش رفتو امد داشته

وسط مهمونی و رابطع؟

طفلک تینا راجع بهش یک سایت بد فکر کرد 😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اه چندش بازم خیانت چرا همه جا در مورد خیانت حرف میزنن اومدیم حداقل یه داستان بخونیم اونم ختم شد به ...

برام رابطه صمیمی خواهرانشون قشنگ بوده پاک بودن خواهرش برام قشنگ بوده 

کاریدب خیانتش ندارم